FILMSKA ROMANTIKA

Nježni pogledi Gorana Višnjića i Halle Berry

30.10.2014 u 13:23

  • +6

Goran Višnjić i Halle Berry

Izvor: Promo fotografije / Autor: pickbox

Bionic
Reading

Sjeme života, seriju s Goranom Višnjićem i Halle Berry u glavnim ulogama, gledatelji ekskluzivno mogu pogledati na regionalnoj internetskoj televiziji Pickbox od 3. studenog

Goran Višnjić i Halle Berry kao bračni par u seriji 'Sjeme života' spašavaju svoju obitelj, ali i čovječanstvo. Uz to se Molly, koju glumi Halle Berry, iz misije u svemiru vraća trudna, iako je u svemirskoj kapsuli svih 13 mjeseci misije provela potpuno sama. Hit serija s ovo dvoje slavnih glumaca uskoro će se moći gledati na Pickboxu.

Upravo su bebe vanzemaljci i djeca roboti s umjetnom inteligencijom savršeni začin svake znanstvenofantastične priče, ali 'Sjeme života' ponajprije je obiteljska priča. Budućnost u seriji nije utopija ni zajednica u kojoj je sve loše, nego se naslanja na globalnu paranoju i teoriju zavjere kako bi se vratila obiteljskim korijenima i životu koji nije moguće uništiti.


Steven Spielberg, izvršni producent serije, kaže da ga je na prvu privukla Mollyna priča o odnosu sa suprugom i onome što se događa kada se ona vrati doma trudna, ne znajući tko je otac. Što je još gore, otac možda uopće nije živo biće. Stvar je dodatno intrigantna s obzirom na to da su Molly i njezin suprug godinama pokušavali začeti vlastito dijete, što je bilo nemoguće jer ona nije mogla zatrudnjeti. Upravo zbog toga John, kojeg glumi Goran Višnjić, razvija robota umjetne inteligencije kojeg odgajaju kao vlastitog sina.