BABY DOOKS:

'Halid i ja izgledali smo kao rođena braća'

30.10.2014 u 12:49

Bionic
Reading

Rame uz rame, Halid Bešlić i Baby Dooks pjevat će 'Miljacku', a u žiriju će najglasnije pjevati njegov pridruženi član Enis Bešlagić

Najava nove epizode hita Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje obećava pravi spektakl.

Ovoga puta rame uz rame pjevat će dva Halida Bešlića: transformirani David Vurdelja aka Baby Dooks i omiljeni pjevač bradom i glavom.


'Bila je to prava divota. Izgledali smo kao rođena braća', kaže Baby Dooks, dodajući da uživa u prerušavanju.

'Nisu jednostavne te transformacije, pogotovo kad se prerušavaš šest sati. Moja mama i tete su oduševljeni showom, jedino mi je sin bio zabrinut kad bi mi se svi smijali. Pitao se zašto se svi smiju mom tati? Imao je i problema s tim što se prerušavam u ženu. No na kraju je sve bilo u redu, kad sam mu rekao da je to samo maskenbal', kaže nam Baby Dooks, kunući se da, bez obzira na dobru izvedbu 'Miljacke' uz Halida, tu pjesmu nije često pjevao na dernecima.

'Nisam neki pjevač i na dernecima uglavnom pijem i jedem, a mlađima i ljepšima od sebe prepuštam pjesmu', rekao je Baby Dooks, govoreći da je oduševljen atmosferom u showu.

'Mnoge sam znao prije showa, ali tijekom snimanja sam našao i neke nove prijatelje. Giuliano me oduševio i sigurno ću se s njim još družiti', kazao je Baby Dooks i dodao - očekujte neočekivano.

'Bit će još svega. Mogu samo reći da mi je ovo najzanimljivije snimanje do sada jer smo svi hiperaktivni', zaključuje poznati producent.