DRAMA U SHOWU

Potekli potoci suza u 'Ljubavi na selu'

22.10.2014 u 19:27

Bionic
Reading

U petoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu' kandidatkinje su se prvi put upoznale s imanjima farmera i svime čime se oni bave, a pritom su naišle i na mnoge neočekivane situacije koje su ih oduševile, ali i zgrozile

Show koji već petu sezonu spaja usamljene duše, 'Ljubav je na selu', opet ide na malim ekranima, a za sada nema pretjeranih iskri među kandidatima.


Unatoč tomu, sinoć su pale prve suze, a kraljica drame bila je Jasmina. Ono što ju je izbacilo iz takta bilo je saznanje da Dane, koji se bavi stočarstvom, gle čuda, tu i tamo zakolje kojeg janjca.

Jasmina je odmah zaključila da će janje, koje je vidjela kako ga Dane nekamo vodi, biti posluženo na stolu i briznula u plač. Očito je Jasmina velika prijateljica životinja pa, umjesto da zavodi farmera, ima skrivenu misiju, a ta je da spasi što više životinja.

Prijateljica životinja jedva se smirila kad je shvatila da ipak neće biti pokolja, ali onda ju je pogodila još jedna teška činjenica.

Druga kandidatkinja na stol joj je servirala fotografije zečjih nogu koje vire iz Daninog frižidera! 'To nije moj zec, nego mog pastira. Njemu je pregorio frižider pa mi je dao da ga zamrznem', branio se simpatični Bračanin, a Jasmina je bila u šoku.

Nježna prijateljica životinja Jasmina, čini se, ima tajnu misiju u showu, jer za farmera Danu je za sada najmanje zainteresirana.

Inače, Jasmina je voditeljica Coyote bara u Zagrebu, a u showu je prozvana najnježnijom dušom.

'Dane je širokogrudan i jako dobar, osvojio me svojom jednostavnošću! Sviđa mi se jer je stariji, a ja smatram da mi mlađi dečki nisu intelektualno dorasli', rekla je odmah nakon upoznavanja Jasmina.