RENATA KONČIĆ MINEA:

'Željela sam roditeljima pozvoniti kao MC Hammer'

17.10.2014 u 12:34

Bionic
Reading

Renata Končić Minea apsolutno je iznenađenje showa Tvoje lice zvuči poznato. Nakon što je utjelovila popularnog Joleta i MC Hammera inače samozatajna Minea pokazala je svojim 'muškim' nastupima koliko uživa biti dio ovog televizijskog projekta. 'Već dugo se nisam toliko smijala od srca kao proteklih tjedana', rekla nam je Minea

Uživaš li u transformacijama svaki tjedan?
Obožavam samu pomisao na transformacije i mogućnost da ću se na jedan dan pretvoriti u nekog drugog. To je doista poseban osjećaj, a do sada nisam imala takvih situacija u životu pa uživam u svakom trenutku. Zaista je nevjerojatno gledati se u ogledalo i ne prepoznati samu sebe! Već dugo se nisam toliko smijala od srca kao proteklih tjedana! Cijeli show je za mene velik izazov, ali ni sekunde nisam požalila što sam dio fenomenalne ekipe 'Tvoje lice zvuči poznato'.


Jesi li više uživala u ulozi Joleta ili MC Hammera?
Jole je bio moja prva transformacija, a znate kako se kaže - prva ljubav se ne zaboravlja! MC Hammer je bio do sada najzahtjevnija transformacija, za koju sam se dugo pripremala. No zaista se ne mogu odlučiti koja uloga mi je bolja ili draža jer je svaka posebna na svoj način.

Poželiš li se maskirana prošetati kvartom?
Baš prošetati po kvartu - ne... Ali pokucati nekome na vrata i iznenaditi ga - vrlo rado! Kada je završilo snimanje emisije u kojoj sam MC Hammer, palo mi je na pamet tako transformirana pokucati roditeljima na vrata, čisto da vidim bi li prepoznali vlastitu kćer. Ipak, završetkom snimanja svake emisije skidaju se i sve naše maske.

Koliko moraš sjediti da bi maska bila savršena?
Ovisno o tome koliko je zahtjevna pojedina transformacija, ponekad i po nekoliko sati. Dosadašnji rekord drži maska za MC Hammera u kojeg me vrhunski tim šminkera, frizera i kostimografa transformirao gotovo sedam sati.

Kakve su reakcije došle do tebe?
Svi su oduševljeni, kako samim showom, tako i nama sudionicima! Naravno da mi je bitno imati podršku ljudi do kojih mi je stalo, kao i mojih fanova, a do sada su svi prezadovoljni.

Mario se jako potrudio utjeloviti Beyonce, a mnogi govore da je jako zgodan kao žena. Što ti kažeš?
Mario je stvarno poseban lik! Svaka njegova transformacija u svima nama izaziva oduševljenje. Zaista se odlično transformira u svaku ličnost koja mu je zadana, a primijetili smo da mu transformacije u žene posebno dobro leže. A i ima odlične noge, pogotovo kada ih depilira!