SERIJA KOJA SE NE PROPUŠTA

Ovo vjerojatno niste znali o 'Modernoj obitelji'

15.10.2014 u 08:41

Bionic
Reading

Otkad je debitirala 2009, višestruko nagrađivana serija 'Moderna obitelj' prikovala je milijune gledatelja pred male ekrane

Kladimo se da ovih 10 činjenica o 'Modernoj obitelji' niste znali!

1. Iako njegov lik Luke Dunphy nimalo ne impresionira svojom inteligencijom, glumac Nolan Gould je završio srednju školu sa samo 13 godina! A sa samo četiri godine postao je član Mense. Svaka čast!

2. Umjesto Tya Burrella, u ulozi osebujnog tate Dunphyja mogli smo za dlaku vidjeti Roba Huebela, a on ju je odbio! Vjerojatno si to nikad neće oprostiti!

3. Znate li da je uloga Jaya bila prvo ponuđena Craigu T. Nelsonu?

4. Iako u seriji Mitchell i Cameron posvajaju preslatku djevojčicu Lily iz Vijetnama, to u stvarnosti nije moguće. Naime Vijetnam još nije legalizirao posvajanje djece inozemnim istospolnim parovima ili samohranim roditeljima.

5. Djevojčicu Lily su u prve dvije sezone igrale blizanke Ella i Jaden Hiller, no nisu bile potpisane na odjavnoj špici! Sada je glumisjajna Aubrey Anderson-Emmons.

6. Nije jasno jesu li se Dunphyjevi vjenčali 1993. ili 1994! Naime u pilot-epizodi iz 2009. Phil i Claire otkrivaju da su se vjenčali prije 16 godina, no u petoj sezoni 'Moderne obitelji' Phil kaže da je zaprosio svoju dragu 1994. Hm, zanimljivo zar ne?

7. Eric Stonestreet, glumac koji oduševljava ulogom živopisnoga Camerona, nije homoseksualac!

8. Vjerojatno ne znate da je lijepa Sofia Vergara zapravo prirodna plavuša te da boji kosu u tamnije nijanse najčešće zbog uloga latino djevojaka.

9. Michelle Obama, supruga predsjednika Baracka Obame, ne propušta 'Modernu obitelj'.

10. Ed O'Neill, koji je glumio Ala Bundyja u 'Bračnim vodama', i za ulogu Jaya Pritchetta koristi isti primjerak novina koji je 'čitao' Al.