NOVI POČETAK

Dramatične promjene u Indirinom životu

10.10.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Energična pjevačica grupe Colonia Indira Levak prva je mentorica HTV-ova showa 'The Voice - najljepši glas Hrvatske' zbog čega će više vremena provoditi na tom projektu, baš u vrijeme kada njezina grupa nakon 18 godina ostaje bez jednog člana, Tomislava Jelića

Indira Levak, pjevačica grupe Colonia prva je mentorica multimedijskog projekta Hrvatske radiotelevizije 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske'. Indira je tom prilikom pozvala sve svoje fanove koji znaju pjevati da se prijavei kazala kako se jako veseli novom izazovu. Devedeset i osam kandidata, četiri mentora, petnaest emisija i samo jedan

pobjednik kojem se smiješi glazbena karijera – sve će to imati priliku vidjeti gledatelji HTV-a u siječnju iduće godine.

Kako nam je nedavno u razgovoru za tportal rekao Aleksandar Konstadinov, gledatelji će vidjeti natjecatelje na ekranu, a mentori će ih samo čuti. Oni sjede na posebnim stolicama, kandidatima okrenuti leđima, i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Tako će svaki mentor odabrati 12 kandidata od njih 98.


Istovremeno, njezina grupa Colonia nakon punih 18 godina, ostaje bez Tomislava Jelića koji napušta grupu te se okreće novim poslovnim i životnim izazovima. Do razlaza između Colonije i Jelića došlo je sporazumnim dogovorom, zbog razilaženja u mišljenjima. Do razlaza je došlo potpuno nenadano, no obje strane poželjele su si sreću u daljnjem radu.

'Nisam nikada razmišljala o ovoj temi i da bi se mogla dogoditi, ali svakako da nijedan rastanak nakon 18 godina nije lagan, no kako se kaže - život ide dalje, pa tako i Colonia. Tomislav će uvijek biti dio naše povijesti i osoba koja je s nama stvarala imidž i viziju grupe. Uistinu mu želim puno uspjeha i sreće bez obzira u kojem smjeru odluči krenuti svojom karijerom, a Colonia će, unatoč svemu, i dalje stremiti vrhu hrvatske glazbene scene. U budućnosti nas čeka još puno izazova i vjerujem da ćemo Boris i ja na njih uspješno odgovoriti, a bez obzira na novonastalu situaciju, vrlo brzo očekuju nas nove gaže, novi koncerti i puno zanimljivih i lijepih stvari, između kojih je i sudjelovanje u projektu 'The Voice – najljepši glas Hrvatske' kojem se jako veselim', izjavila je Indira.

O svom odlasku Tomislav Jelić izjavio je kako je ponosan na sve godine provedene u grupi, ali da je nakon 18 godina došlo vrijeme za neke druge stvari i izazove, a grupi poželio sreću u daljnjem radu.