ISPEKLA JE ZANAT

Hadžiavdagićkino savjetovalište za sponzoruše

11.09.2009 u 12:59

Bionic
Reading

Čini se će Hana Hadžiavdagić konačno svoj stil života pretočiti u formalni poslovni pothvat, budući da u emisiji Red Carpet dobiva rubriku znakovita imena 'Savjetovalište za sponzoruše'

Za neobičnu rubriku 'Savjetovalište za sponzoruše', koja od ove jeseni kreće u sklopu emisije Red Carpet Nove TV, angažirana je Hana Hadžiavdagić.

Hana je, kako sama za sebe kaže, diplomirala na katedri sponzoruša, a svakog će tjedna davati korisne savjete svojim nasljednicama. Kandidatkinje će tako moći saznati kako se uvući u visoko društvo, kako falsificirati pozivnice za partije, kako znati je li auto s kojim je pratitelj došao po nju njegov ili tatin.

Hana tvrdi da nije na odmet znati koje silikone izabrati i kako 'stanjiti njegov novčanik, a da on to ne shvati'. Ni sponzori neće ostati zakinuti za korisne savjete, pa će moći zapisati recept kako uhvatiti sponzorušu, kako je zadovoljiti i, možda ono najkorisnije, kako je skinuti s grbače.

Uvod u Haninu rubriku bit će reportaža Ivane Nanut u nedjelju, 13. rujna, u kojoj će s bosanskom Paris Hilton pročavrljati o prva tri tipa sponzoruša.