A NAJVIŠE - FARMERICE

Kandidati iz 'Ljubav je na selu' dobili 2.000 pisama!

02.10.2014 u 14:18

Bionic
Reading

U večerašnjoj emisiji otkrit će se kojih petero kandidata je dobilo najviše pisama, a koji će imati priliku upoznati svoje srodne duše

Doznali smo niz  zanimljivosti o drugoj epizodi 'Ljubav je na selu' koja će se danas emitirati na RTL-u u 21 sat.

Produkcija je zatrpana ljubavnim pismima i mailovima za kandidate. Prikupljeno ih je preko 2.000, a najviše su ih dobile jedine djevojke – Dragana i Marjana.


Prijavljivale su se osobe svih godišta, među kojima ipak prednjače mlađe osobe kojima je dosta izlazaka ili su razočarane u ljubav.

Dok su se jedni javljali samo određenom farmeru ili farmerici, neki su pisali pisma čak dvojici, a neki su prijavljivali svoje susjede, kumove i bratiće kao idealne partnere za Marjanu i Draganu jer oni sami nisu imali hrabrosti napisati pisma.

Javljali su se iz svih dijelova RH, Varaždina, Šenkovca, Daruvara, Belišća, Donjeg Lapca, Hrvatske Kostajnice, Pule, Rovinja, Poreča, Ogulina i Dalmatinske zagore, pa čak i iz regije.

Pisma su pisali i KV vozači, ugostitelji, njegovateljice, kuharice, volonteri u udrugama osoba s poteškoćama u razvoju, drvosječe, uzgajivači životinja, plesači u folkloru, studenti, zaštitari…

Dokumentarna sapunica 'Ljubav je na selu' iza sebe ima četiri sezone, a unjoj je sudjelovalo 39 farmera i farmerica te čak 57kandidatkinja koje su se pridružile farmerima na selu. Iva Roščić jedinaje kandidatkinja koja je tražila ljubav dvije sezone zaredom.

U prvoj sezoni su sklopljena dva braka – Mato i Nikolina Smolčić (dvijebebe) te Tomislav i Karolina Copić (beba), a treći brak je sklopljenizmeđu Stjepana i Nikoline Pavlić (kandidati iz treće sezone).