PALE TEŠKE RIJEČI

Whoopi i Rosie 'zakrvile' se pred kamerama

30.09.2014 u 14:55

Bionic
Reading

Rosie O'Donnell i Whoopi Goldberg nisu birale riječi svađajući se pred kamerama showa 'The View'

Kako to zaista izgleda kada se dvije žene verbalno nadmeću, najbolje su dokazale Rosie O'Donnell i Whoopi Goldberg. Kada je krenula njihova bujica riječi koje u svađi zaista nisu birale, nitko ih nije mogao zaustaviti. Sve je počelo kada je Whoopi prekinula Rosie usred rečenice tijekom showa 'The View', na što je ova podivljala. Rosie je tada rekla kako to nije očekivala od nje, a kada je krenula svađa, iz režije su pustili reklame kako gledatelji ne bi čuli svaki detalj, međutim čini se da nisu ostali previše zakinuti.


Njih dvije navodno već neko vrijeme ne podnose jedna drugu, a ovo im je očito bio okidač. 'Je.. ga, Rosie, dosta mi je tvojih sra... Rekla sam ti da zašutiš i prestaneš, ali ti to ne želiš. Ne mogu više trpjeti tvoje gluposti', rekla je Whoopi, no Rosie ju je prekinula jer su joj tako rekli iz režije, za što Whoopi nije znala.

Gledateljima je to bilo vrlo zabavno, ali i njihovoj kolegici, voditeljici Rosie Perez te je u jednom trenu rekla: 'Twitter će se srušiti zbog ovog sra...' Hoće li njih dvije i dalje raditi zajedno, tek ćemo vidjeti. Nesuglasice među njima intenzivirale su se kada je Whoopi preuzela posao glavne moderatorice od Rosie, što joj ova nije oprostila.