OD OVOG ČETVRTKA

'Ljubav je na selu' ponovno na malim ekranima

25.09.2014 u 13:33

Bionic
Reading

Omiljena voditeljica Marijana Batinić prošetala je po Hrvatskoj i pronašla farmere i farmerice koji su u potrazi za ljubavlju. Gledatelji će njihov put prema osvajanju srca svojih odabranika/ica, moći pratiti od danas, od 21.05 sati, na RTL Televiziji, u petoj sezoni 'Ljubav je na selu'

I dok će tako gledatelji tada moći ponovno pogledati prvu epizodu, gdje će biti predstavljeni svi farmeri i farmerice, već 2. listopada saznat će koji su od njih dobili najviše pisama. Petero njih imat će priliku i upoznati se sa svojim 'srodnim dušama' te s njima provesti neko vrijeme na selu.

A da gledatelje očekuje pravi val emocija nakon što im Marijana u drugoj epizodi uruči pisma, otkrila je i ona sama. ‘Kao što to uvijek biva u ‘Ljubav je na selu’, bit će reda tuge, ali i neopisive sreće. Naravno, bilo je onih kojima sam morala brisati suze jer nisu prošli dalje, ali i onih koji su mi se bacali u zagrljaj od veselja’, priznala je Marijana koja je u jednom selu imala doček od čak stotinjak ljudi, a koji su čekali da vide rezultat sadržaja košare u kojoj su pisma.

Također, jedan od farmera joj je čak prognozirao kojeg će joj spola biti beba!'Neću vam otkriti njegovu prognozu, ali vidjet ćete u drugoj epizodi. Inače, svi su bili pažljivi prema meni jer znaju da sam trudna, no u jednom trenutku i ja sam se rasplakala, ali od sreće, no to ćete također vidjeti u emisijama koje slijede', tajnovita je bila Marijana, otkrivši ipak da je donijela veselja u mnoga sela pa se nerijetko na kraju snimanja i feštalo.

Ljubav je na selu’ zasigurno će razgaliti mnoga srca gledatelja, s toga ne propustite novu sezonu, od 25. rujna, u 21.05 sati na RTL Televiziji