STIGLA POTVRDA

U novoj sezoni 'Pravog detektiva' gledamo Colina Farrella

22.09.2014 u 11:57

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnih lažnih glasina koje su kružile kad je u pitanju nova glumačke postava druge sezone TV serije 'Pravi detektiv', Colin Farrell im je napokon stao na kraj potvrdivši angažman u novoj sezoni ove megapopularne HBO- ove serije

U intervjuu za irski The Sunday World Farell je izjavio: 'Radim na drugoj sezoni 'Pravog detektiva' i vrlo sam uzbuđen zbog toga. Za sada su me obavijestili kako će se druga sezona sastojati od osam epizoda, a cjelokupno snimanje će trajati četiri do pet mjeseci. Scene snimamo u okrugu Los Angelesa, što je odlično, s obzirom da živim u Los Angelesu i pritom se ne odvajam od doma i djece'.

Farrell je za sada jedini glumac koji je potvrdio svoj angažman u drugoj sezoni 'Pravog detektiva'. Od ostalih glumaca, spominju se Taylor Kitsch i Vince Vaughn, no nagađanja još nisu potvrđena. Za Kitscha se pretpostavlja da će utjeloviti drugog detektiva uz Farrella, a njhov istraživački zadatak će se odvijati oko krvavog ubojstva korumpiranog biznismena koji je nađen mrtav netom prije velikog ilegalnog posla. Vaughn bi pak, ako je suditi po glasinama, trebao utjeloviti tajnovitog biznismena koji se nalazi na vrhu korumpiranog lanca. 

U novoj sezoni 'Pravog detektiva' navodno bi se trebao pojaviti i glavni ženski lik kao treći detektiv. U nedavnim intervjuima, glumica Elisabeth Moss je negirala glasine da će upravo ona utjeloviti spomenuti lik u drugoj sezoni. Prošlog tjedna, The Wrap je prenio vijest da se za ulogu detektivke razmatra čak sedam glumica, među kojima su Jessica Biel, Brit Marling Oona Chaplin Kelly Reilly, Malin Ackerman, Jaime Alexander i Rosario Dawson, dajući velike izglede upravo Rosario Dawson za dobivanje spomenute uloge.