I KAD SE VRAĆA?

Gdje je nestao kviz 'Tog se nitko nije sjetio'?

19.09.2014 u 14:00

Bionic
Reading

Jesenska shema izgurala je s malih ekrana popularni kviz 'Tog se nitko nije sjetio', ali kako doznaje tportal, kviz će se vratiti na male ekrane u studenom

Voditeljica Antonija Blaće i njezin suvoditelj Krešimir Sučević-Međeral, nakon što su se izborili za prime time za kviz 'Tog se nitko nije sjetio', izgubili su ga s dolaskom jesenske sheme.


RTL-ov kviz koji je zanimljivim konceptom i zabavnim voditeljskim parom osvojio gledatelje, jesenska shema izgurala je iz programa, ali prema svemu sudeći, kviz se na male ekrane vraća u studenom ove godine.

Antonija i Krešo oduševili su gledatelje u tandemu, a i sami voditelji su se odlično zabavljali na snimanjima.

'Krešo i ja smo Vage u horoskopu, generacija smo, a nekoliko je dana razmaka između naših rođendana. Išli smo u istu školu, doduše nismo se tada poznavali. Ali da, baš se dobro slažemo, pričamo o svačemu u garderobi, zapjeva se koja tu i tamo u studiju. Uglavnom, vrijeme na setu nam prolazi u smijehu', rekla je jednom prilikom Antonija, koja je sada angažirana u 'Bingu' s Miroslavom Škorom.

Kviz 'Tog se nitko nije sjetio' imao je i humanitarnu notu, kada bi u njemu sudjelovale zvijezde. U studiju popularnog kviza okupljalo se šaroliko društvo hrvatskih poznatih ličnosti koje su se natjecale u osvajanju vrijednog jackpota namijenjenog obnovi škola i vrtića u poplavljenim područjima Slavonije.