SNIMILA DUET

Antonija Blaće započinje pjevačku karijeru

18.09.2014 u 15:22

Bionic
Reading

RTL Televizija u ovoj televizijskoj sezoni svojim gledateljima donosi nova programska uzbuđenja i mnoštvo iznenađenja, a jedno od njih je i novi glazbeno-natjecateljski show 'Uhvati Bingo ritam'

U novoizgrađenom Studiju 4 zagrebačkog Jadran filma, uoči prve emisije zajedničkog projekta Hrvatske lutrije i RTL-a, novinarima je danas ekskluzivno predstavljen novi show, ali i jedan duet.

Naime, domaćini showa 'Uhvati Bingo ritam' Antonija Blaće i Miroslav Škoro, iznenadili su prisutne novinare i pjesmom 'Ti si moj broj', uvodnom pjesmom showa, koja će zasigurno brzo postati hit budući da ju je napisao i aranžirao Škoro te na kraju i otpjevao.


No tu iznenađenju nije kraj jer mu se za mikrofonom pridružila i Tonka! Iako joj je to prva izvedba za javnost, tremu je, kako kaže, na snimanju brzo izgubila, budući da ju je Škoro kao pravi šoumen zabavljao i nutkao rakijicom.

Uz predstavljanje Bingo igara, Tonka i Miro su novinarima predstavili i glazbene igre koje će gledatelji i publika igrati za vrijeme izvlačenja Bingo kuglica. 'Dovrši stih', 'Koja je ovo pjesma', 'Note u slici', 'Slovom do hita'... samo su neke od igara kroz koje će se natjecatelji boriti za pozamašne iznose.

Svoje zadovoljstvo suradnjom na kraju su izrazili i predsjednik Uprave Hrvatske lutrije Danijel Ferić te zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Ivan Lovreček.

'Hvala RTL-u na partnerskom odnosu, veselimo se novom projektu u čiju smo realizaciju uložili puno vremena i truda, a gledatelji će to isto moći vidjeti već u ponedjeljak navečer', rekao je Ferić.

'Ovo je još jedan projekt koji radimo u suradnji s Hrvatskom lutrijom, kojoj zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Nakon Eurojackpota, ovaj je projekt puno veći i zahtjevniji i to će gledatelji zasigurno prepoznati', zaključio je Lovreček.