SUMNJA SE NA PROPOFOL

Je li J. Rivers umrla od istog lijeka kao i M. Jackson?

05.09.2014 u 19:04

Bionic
Reading

Pojavila su se nagađanja oko toga kako je poznata komičarka možda umrla i zbog Propofola, lijeka koji je uzrokovao smrt Michaela Jacksona

Nakon jučerašnje smrti 81-godišnje komičarke i voditeljice Joan Rivers, pojavile su se informacije o sumnjivim okolnostima pod kojima je završio njezin život. Budući da je komičarka bila u dobrom zdravstvenom stanju, mnogi se pitaju kako to da je rutinski zahvat poput endoskopije grla završio kobno.

Podsjetimo, Joan je umrla zbog zatajenja srca, a sada mnogi smatraju da ishod nije morao biti takav, uključujući i njezinu kćer Mellisu. 'I Mellisa kao i mnogi drugi smatra da se to ne bi dogodilo da se operacija obavila u bolnici, a ne u klinici. Iako su njezinu majku brzo prebacili u bolnicu kada se situacija pogoršala, Mellisa pokušava odgonetnuti je li se moglo drugačije i brže djelovati', rekao je za Radar Online neimenovani izvor.

Nagađa se i da je smrt dijelom mogla biti uzrokovana i zbog Propofola, lijeka zbog kojega je preminuo i Michael Jackson. Pacijenti u klinici otkrivaju kako im se prije endoskopije daje Propofol pa se vjeruje da je i Joan Rivers dobila taj lijek. Zbog svega toga, Zavod za zdravstvo New Yorka sada provodi istragu na klinici na kojoj je operirana kako bi se rasvijetlile sve okolnosti koje su dovele do smrti poznate komičarke i voditeljice.