SPAVAJU, GRLE SE..

Kako se zabavljaju glumci na setu 'Vatri ivanjskih'?

02.09.2014 u 15:32

Bionic
Reading

Iako glumci u novoj dramskoj seriji RTL Televizije 'Vatre ivanjske' snimajući na novoizgrađenom setu u zagrebačkom Jadran filmu provode zajedno i po 14 sati, u pauzama snimanja uvijek se nađe vremena za zabavu, ali i dobar san

Slaven Španović, koji u seriji glumi Viktora Magdića, voli, kako sam kaže, zaspati - posvuda. Slaven u pauzama zna zaspati u sobi za glumce, na stolici, pa čak i u kombiju koji ih vozi na lokacije na kojima snimaju. Dok on spava, Filip Juričić (Andrija Turina) i Frane Perišin (Božo Magdić) koriste vrijeme prepričavajući jedan drugome anegdote iz života, a ponekad, ako nađu kakav dobar rekvizit, 'bace' i partiju mačevanja!


Postoje i oni koji na setu šire pozitivnu energiju od ranog jutra. Čim ujutro dođe u šminku, Nevena Ristić  Ana Kolar), koja isto kao i Slaven voli zaspati u pauzama, počne grliti sve oko sebe, a njezin optimizam, kažu glumci, zarazan je. Najveći zafrkanti na setu su pak Alen Liverić (Patrik Vidan), Aleksandar Cvjetković (Petar Kolar) i Frane Perišin.

Kako otkriva njihova kolegica Ana Begić Tahiri, koja u seriji glumi Veru Lepen, kada se ovaj trojac okupi, teško da bilo tko od snimatelja ili produkcijske ekipe može ostati ravnodušan na njihove šale pa se često događa da se snimanja tih scena malo odulje. No to nikome ne smeta jer svojim kućama idu s osmijehom na licu.