STARIJI I ISKUSNIJI

Za ovim farmerima lude žene

30.07.2014 u 11:41

Bionic
Reading

Nakon prve epizode nove sezone emisije 'Ljubav je na selu' gledatelji RTL Televizije saznali su kojih je to 10 farmera i farmerica u potrazi za ljubavlju, kome mogu poslati pisma i tako ih upoznati

Od njih desetero, dvojica, iako najstariji, Ivica Stapić i Danko Bezmalinović, najsimpatičniji su gledateljima RTL Televizije, građanima cijele zemlje, a i šire! I dok Danetova braća i rođaci koji žive u Americi pomno prate i jedva čekaju upoznati onu koju će on odabrati, Ivica iz Habjanovaca više ne može proći mirno svojim mjestom i okolicom.


I Daneta i Ivicu svako malo netko zaustavi i rukuje se s njima. Ljudi im prilaze i govore im da su ponosni na njih, a oni, skromni kakvi jesu, samo se smješkaju, nadajući se da će se svidjeti gledateljicama te da će među pismima koja dobiju pronaći onu pravu, srodnu dušu.

S RTL televizije pozivaju da iskoristite još malo vremena koje je ostalo te da pošaljite pismo farmerima na adrese elektroničke ili 'obične' pošte: ljubavjenaselu@rtl.hr ili 'Ljubav je na selu', P.P.25, 10040 Zagreb.