'ŽIVIM OD SEBE'

Gdje je i što radi BB Brandon?

30.07.2014 u 11:06

Bionic
Reading

Iako su prošle tri godine od posljednje sezone Big Brothera, Branislava Radonića alias Brandona teško se zaboravlja

Tvorac najpoznatije BB fraze ovih dana se odmarao u Hrvatskoj, a Exkluziv Tabloid popričao je s njim.

'Jako volim Hrvatsku. Prije mjesec dana vratio sam se s puta oko svijeta. I odlučio još u Americi da ću ovdje na ljetovanje', rekao je Brandon, dodavši da živi od svoje osobnosti.


'Svi vole te moje fore: 'Nebitan si, smaraš.' I vole, valjda, moju osobnost. To je to. Lijepo se osjećam zbog toga. Živim neki svoj život. Odgovara mi ta brzina života. I cijela ta dinamika. Živim od Brandona. Od sebe. Od svog personalityja', dodao je Brandon, ističući da od završetka realityja putuje svijetom.

'Započeo sam svoje putovanje u Londonu, u kojem sam bio dva tjedna. Onda sam krstario Karibima, pa sam brodom došao u Europu. Krstario Europom. Otprilike šest puta sam preletio ocean. Tamo i nazad. Baš dosta putujem. Trenutno mi je svejedno gdje sam. Bilo koji dio svijeta, bilo koji grad. Došao sam do tog momenta da mi je OK u svojoj koži gdje god da sam', prepričao je te dodao da ne glumi u filmovima za odrasle.

'Napravio sam eksperiment tako što sam plasirao tu informaciju, a totalno je bila dio moje mašte. Iskonstruirao sam to jer - zašto se ne igrati s medijima i ne vidjeti što možeš učiniti. Svi su se naložili na to. I meni je bilo interesantno.'