NAKON ŠEST GODINA

Ne propustite posljednju epizodu serije 'Kućanice'

28.07.2014 u 17:57

Bionic
Reading

Nakon šest godina druženja s 'Kućanicama' na RTL-u stigli smo do velikog finala, posljednje epizode humorne dramske serije, jedne od serija koje su započele renesansu američke televizijsko-serijske produkcije. Posljednje tri epizode i veliko finale serije možete gledati na RTL2 u subotu od 23:20 sati

Šest 'Primetime Emmy' nagrade, dva 'Zlatna globusa', dvije 'Screen Actors Guild' nagrade, mnogobrojne pohvale gledatelja i kritike, mnoštvo zanimljivosti vezane uz seriju ali i privatne živote glumica punile su socijalne mreže, razne medijske rubrike, a od kućanica iz Westeria Lanea - Eve Longorije, Teri Hatcher, Marcije Cross, Felicity Huffman stvorile planetarno prepoznatljive zvijezde. Od premijere serije u prvoj sezoni, koja je u Americi privukla 21.6 milijuna gledatelja, finala prve sezona koju je gledalo 30 milijuna gledatelja, pa sve do posljednje epizode osme sezone, koje je bilo najgledanije finale jedne serije u 2012. u SAD-u, milijuni gledatelja 'živjeli' su u domovima 'Kućanica'.

U posljednjoj epizodi serije, u Wisteria Lane se vraća Katherine Mayfair kako bi Lynette ponudila posao. Susan se iznenadi kada na putu prema Reneeinom i Benovom vjenčanju Julie pukne vodenjak. Bree na sve moguće načine pokušava izbjeći Tripa, a Gabrielle i Carlos ponovno se posvade kada shvate da su zamijenili uloge u obitelji. Kako bi spasile svoje obitelji i veze, Susan, Lynette, Gabrielle i Bree odluče zauvijek napustiti Wisteria Lane.

Bez ikakve dvojbe, 'Kućanice', autora Marca Cherryja, jedan su od najvećih televizijskih fenomena našeg tisućljeća, iznimno atraktivna, nepredvidljiva i uzbudljiva serija koja će nam doista nedostajati!