KVIZ 'TOG SE NITKO NIJE SJETIO'

Zvijezde osvojile 25.000 kuna za poplavljena područja

11.07.2014 u 22:44

Bionic
Reading

U petak, 11. srpnja, u posljednjoj epizodi specijalnog, zvjezdanog izdanja kviza 'Tog se nitko nije sjetio', VIP natjecatelji osvojili su dodatnih 7.000 kuna koje će ići u humanitarne svrhe, točnije školama i vrtićima u poplavama uništenim dijelovima Slavonije

Televizijska voditeljica Iva Šulentić i fotograf Damir Hoyka točno su odgovorili na jackpot pitanje, odnosno sjetili su se hrvatske općine na slovo B koju ni jedan od stotinu ispitanika nije naveo.

Miroslav Škoro, Željko Pervan, Damir Hoyka, Iva Šulentić, Mirjana Mikulec, Damir Horvat, Filip Dizdar i Bojan Jambrošić
u posljednjoj humanitarnoj epizodi RTL-ova kviza natjecali su se u davanju odgovora na pitanja na temu jezika (pozdravi na stranim jezicima), društva (dame u večernjim haljinama) i piva te su tražili imena svjetskih rekordera u trčanju na 100 m. Sreća je najviše pomazila Ivu i Damira, koji su cijelu epizodu imali odlične rezultate te su se, baš kao i Mirjana i Mladen, uspjeli sjetiti odgovora kojeg se nije sjetio ni jedan od stotinu ispitanika.

Poznate osobe iz hrvatskog javnog života prihvatile su poziv humanitarne udruge 'RTL pomaže djeci' i prošlog tjedna nakratko postale natjecatelji specijalnog izdanja game showa 'Tog se nitko nije sjetio'. U pet vrlo zanimljivih i vrlo zabavnih epizoda Boris Novković, Mate Bulić, Ivana Banfić, Đani Stipanićev i mnogi drugi uspjeli su prikupiti 25.000 kuna namijenjenih za pomoć pri obnovi vrtića i škola u poplavljenim područjima u Slavoniji.

Nakon VIP izdanja, Antonija Blaće i Krešimir Sučević-Međeral od ponedjeljka, 14. srpnja, ugostit će nove natjecatelje u borbi za primamljiv jackpot. Ne propustite provjeriti svoje znanje i pritom se zabaviti uz 'Tog se nitko nije sjetio', svakog radnog dana u 20 sati samo na RTL Televiziji!