NOVA PRIČA, NOVI GLUMCI

Otkriveni novi detalji druge sezone 'Pravog detektiva'

11.07.2014 u 11:46

Bionic
Reading

Autor 'Pravog detektiva' Nic Pizzolatto otkrio je u nedavnom intervjuu nove detalje o drugoj sezoni popularne serije nominirane za čak desetak Emmyja

Nic Pizzolatto, koji je prije no što se proslavio jednom od najpopularnijih HBO-ovih serija prošle godine bio malo poznat romanopisac i profesor književnosti, kaže da još uvijek nisu izabrani glumci za drugu sezonu.

Pizzolatto intenzivno radi na drugoj sezoni serije za koju sam piše scenarij, a priprema se kompletno nova priča, novi likovi, nova glumačka postava, novi ambijent….


U razgovoru za Daily Beast kazao je da nekih velikih novosti o nastavku serije za sada, zapravo, nema. 'Kad budemo imali nešto konkretno, objavit ćemo, a za sada su sve to samo prazne priče', kaže Pizzolatto, dodajući da izbor glumaca za drugu sezonu uopće nije počeo.

Iako mnogi gledatelji maštaju o tome da će se McConaughey i Harrelson vratiti u drugoj sezoni, to nikada nije bilo u planu, tvrdi Pizzolatto. 'Plan je uvijek bio da ćemo u drugoj sezoni ispričati sasvim drugu priču.' No primjer slavnih filmskih glumaca koji su se pojavili u TV seriji mogao bi motivirati i druge glumce da postupe jednako, vjeruje Pizzolatto.

Redatelj serije ostat će i dalje Cary Fukunaga, najavio je Pizzolatto, a radnja će biti smještena u Kaliforniju.

Iako se šuškalo da će se priča druge sezone vrtjeti oko troje glavnih likova, i to se promijenilo. 'To se malo napuhalo. Rekao bih da će biti četiri glavna lika', kazao je Pizzolatto, no nije želio odgovoriti na pitanje hoće li među njima biti ženskih likova.

Pizzolatto kaže da su ga pogodile kritike da serija nije ravnopravno tretirala ženske likove i da je mizogina. 'Mislim da je to donekle utjecalo na koncepciju druge sezone, ali ne u potpunosti.'