HUMANITARNI KARAKTER

Hrvatske zvijezde u kvizu 'Tog se nitko nije sjetio!'

08.07.2014 u 09:51

Bionic
Reading

Potpuno drugačiji game show RTL Televizije 'Tog se nitko nije sjetio' s voditeljicom Antonijom Blaće i suvoditeljem Krešimirom Sučević-Međeralom dobio je novu dimenziju, i to onu humanitarnu

U studiju popularnog kviza okupilo se šaroliko društvo hrvatskih poznatih ličnosti koje će se natjecati u osvajanju vrijednog jackpota namijenjen obnovi škola i vrtića u poplavljenim područjima Slavonije. U petak se snimao prvi dio specijalnog izdanja kviza, a ostala snimanja s novim natjecateljima očekuju se već ovoga tjedna.

U petak se u studiju zagrebačkog Jadran filma okupilo veselo društvo poznatih osoba koje su, kao natjecatelji RTL-ovog kviza 'Tog se nitko nije sjetio!', sudjelovali snimanju prvih epizoda posebnog humanitarnog izdanja. Osim što su pomogli humanitarnoj udruzi, RTL pomaže djeci u prikupljanju novca za obnovu škola i vrtića u poplavama stradalim područjima u Slavoniji. Goran Grgić, Jasna Bilušić, Mate Bulić, Hari Rončević, Marija Borić, voditelji Edita Misirić i Filip Brkić te modni dvojac iz Elfsa, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, pred Antonijom i Krešimirom odmjerili su snage u znanju i pritom se dobro zabavili.

Iako su ozbiljno shvatili svoje uloge natjecatelja u kvizu, poznate ličnosti s hrvatske modne, glazbene, glumačke i televizijske scene nisu se suzdržavale od smijeha i doskočica. Naravno, u šalama su prednjačili natjecateljski par Davor Dretar Drele i Mate Bulić koji su pokušali pobijediti ostale u davanju odgovora kojih se ostali nikako ne bi sjetili.
'Ja sam z brega, a on s kamena. No zajedno ćemo do finala!' našalio se Drele prilikom predstavljanja aludirajući da su on i Mate natjecateljski par bez premca.

Iako su 'zvjezdani' natjecatelji već naviknuti na kamere, trema nije izostala. Zbog toga su mnogi komentirali kako će se itekako potruditi kako bi osvojili što veći jackpot, uz nadu da trema neće imati previše utjecaja na njihove odgovore, pogotovo u temama koje im baš i ne leže.

Tko se najbolje snašao u pronalasku najboljih odgovora i koliko su novca hrvatske 'zvijezde' zaradile za pomoć u obnavljanju Slavonije, gledatelji će moći doznati već ovoga tjedna, jer se od večeras, ponedjeljka, 7. do petka, 11. srpnja u udarnom terminu od 20 sati na RTL Televiziji emitira posebno, humanitarno izdanje kviza 'Tog se nitko nije sjetio'.