NIC PIZZOLATTO OTKRIVA

Procurili novi detalji od drugoj sezoni 'Pravog detektiva'

28.05.2014 u 13:27

Bionic
Reading

Sprema se druga sezona 'Pravog detektiva', no o nastavku se za sada jako malo zna. Izvjesno je jedino to da Matthewa McConaugheya i Woodyja Harrelsona nećemo opet gledati u glavnim ulogama

Autor serije 'Pravi detektiv' Nic Pizzolatto otkrilo je nekoliko novih detalja o drugoj sezoni stvarajući zagonetne tragove koje vjerni obožavatelji opsesivno mogu pratiti. Pizzolatto je nastupio na javnoj radijskoj postaji Wisconsin za koju je dao iscrpan intervju u kojemu je izjavio da je u 'Pravom detektivu' sam svijet zločin.

Pizzolatto je govorio i o novoj sezoni serije ustvrdivši da izbor glumaca nije još počeo ostavljajući tu temu otvorenom za daljnje spekulacije (iako je Jessica Chastain definitivno izbrisana s popisa). Međutim, malo je elaborirao opis druge sezone 'True Detectivea' kao mjesto 'žilavih žena, loših ljudi i tajne okultne povijesti transportnog sustava SAD-a'.


'Momentalno radimo s tri ideje. Radnja se odvija u Kaliforniji. Ne u Los Angelesu, nego u nekom od manje poznatih mjesta u Kaliforniji, a pokušat ćemo uhvatiti određenu psihosferu, ambijent mjesta, baš kao što smo to učinili i u prvoj sezoni. Likovi su novi, ali ja sam jako zaljubljen u sve njih', izjavio je Pizzolatto.