TV POTONUĆE U BLATO

Srbi pripremaju celebrity Folk farmu

  • Autor: I. T.
  • 25.8.2009 15:51:40
  • 25.8.2009 14:15:39

Pink TV na jesen počinje emitirati Folk farmu, u kojoj će se poznati srpski folkeri živopisnih imena, pojačani još nekim imenima srpske estrade, boriti za 100 tisuća eura

Novi proboj realityja u svijet slave i blata do koljena (i dublje) napravit će srpska Pink TV ove jeseni novom Folk farmom. U njoj će se 14 srpskih zvijezda boriti s prirodom, poljskim WC-ima i domaćim životinjama, a sve to da bi postali slavniji i eventualnom pobjedom podebljali novčanik s čitavih 100 tisuća eura.

Među natjecateljima bit će pjevači vrlo živopisnih imena: Topalko, Big Mama, Nikola Rokvić i Sandra Afrika, a postoji i mogućnost da se među farmerima nađe i srpska redateljica i književnica Isidora Bjelica.

Interes zvijezda za reality je jako velik, a najveći mamac za gledatelje bit će upravo srpski folkeri: 'Iako će se među farmerima naći i voditelji, sportaši, modni kreatori i druge estradne zvijezde, glavni naglasak bit će stavljen na one koji provjereno stvaraju veliku gledanost – folk zvijezde', izjavio je za Press izvor blizak Pink TV-u.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više