ŠIBENČANIN U HOLLYWOODU

Gorana Višnjića u novoj ulozi progoni CIA

22.04.2014 u 18:26

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski glumac Goran Višnjić, pojavljuje se u gostujućoj ulozi serije Pan Am igrajući jugoslavenskog diplomata Nika Lonzu

Poznati Šibenčanin koji je globalnu slavu stekao ulogom dr. Luke Kovača u seriji 'Hitna služba', ovog se puta pojavljuje u dramskoj seriji 'Pan Am', koja se prikazuje na Novoj TV.

'Pan Am' je američka televizijska povijesna drama autora Jacka Ormana. Nazvana je po legendarnoj aviokompaniji Pan American World Airways te se u njoj pojavljuju piloti i stjuardese aviokompanije koja je djelovala početkom 1960-ih, kad je počinjalo komercijalno doba mlažnjaka.


U seriji se Goran Višnjić pojavljuje u ukupno četiri nastavka, kao jugoslavenski diplomat Niko Lonza, koji će se spletom okolnosti naći u CIA-inoj mreži.

Ovaj vikend gledatelji imaju priliku pogledati čak dvije epizode u kojima će Niko Lonza (Goran Višnjić) pokušati osvojiti srce stjuardese Kate Cameron (Kelli Garner), ali i upasti u nevolje, do kojih će ih dovesti upravo Kate. Iako će Nika razbijesniti što je njega i njegovu obitelj dovela u opasnost pred jugoslavenskim vlastima kad ga je uplela u CIA-inu mrežu, Kateini pravi osjećaji prema njemu pomoći će u ispravljanju nanesene štete.

U intervjuu za The Hollywood Reporter Goran je otkrio kako je ulogu prihvatio bez previše razmišljanja, između ostalog i zato jer su u produkciji radili ljudi s kojima je surađivao u seriji 'Hitna služba'. Također je otkrio zanimljivost da je prvi Boeing 747 kojeg je vidio u životu, imao upravo logo PAN AM-a. Epizode serije 'Pan Am' s Goranom Višnjićem u gostujućoj ulozi, ne propustite pogledati 26. i 27. travnja na programu Nove TV.