TV KIM CATTRALL

'Na početku karijere su mi rekli da sam predebela'

  • Autor: tportal.hr
  • 4.8.2009 8:37:25
  • 3.8.2009 19:00:00

Kim Cattrall koja je u popularnoj TV seriji 'Seks i grad' utjelovila samouvjerenu žderačicu muškaraca Samanthu prisjetila se kako je na početku svoje karijere doživjela vrlo neugodno iskustvo

52-godišnja glumica je otkrila da je skoro odustala glume nakon što joj je redatelj Otto Preminger rekao da mora smršaviti zbog uloge u filmu Rosebud.

'Jedva sam se suzdržala da se ne rasplačem. Nikad nisam imala problema s kilogramima, pa me je Ottov komentar šokirao. Uplašio me je kao nitko dotad. Gotovo sam odustala od glume. No danas se mogu samo nasmijati na to jer još uvijek imam istu kilažu', ispričala je glumica koja još uvijek privlači pozornost svojom zavidnom figurom.

Ipak, tada 20-godišnja Cattrall je poslušala Premingerov savjet i dobila ulogu koja je označila prekretnicu u njezinoj karijeri.

'U to sam vrijeme bila konobarica i jedva sam preživljavala. Ta uloga mi je došla kao dar s neba', rekla je Cattrall koja se proslavila puno kasnije zahvaljujući angažmanu u kultnoj seriji o četiri modno osviještene Njujorčanke.

Serija 'Seks i grad' je doživjela šest sezona te vrlo uspješnu filmsku verziju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više