BACITE OKO

Emisija Ave Karabatić već šokira gledatelje

30.10.2013 u 14:27

Bionic
Reading

Ava Karabatić dobila je emisiju na Dubrovačkoj televiziji, a već je u samom startu svojim teatralnim ponašanjem intrigirala javnost

Iako nije jasno kome je točno namijenjena nova emisija Ave Karabatić, s Dubrovačke televizije procijenili su da je upravo ona dobar izbor za emisiju 'Od A do Ž'.

Ava Karabatić i suvoditelj Željko Tutnjević razgovarali su o borilačkim vještinama i UFC borcima, a Ava je otkrila kakav mora biti muškarac koji bi je mogao osvojiti.


Na početku je s dečkima uživala u vježbanju borilačkih pokreta, a u jednom trenutku izgubila je strpljenje te počela vikati da neće dopustiti nikakvo bezobrazno ponašanje oko nje. Mahnito je počela trčati za jednim od sportaša i vikala mu da je seljačina.

'Bahat je. Ja seljačine ne podnosim', objašnjavala je Ava.

'Mnogi su skeptični, ali ja sam zbilja zatvorena i povučena osoba koja ide spavati u 10 navečer. Svako jutro se budim u sedam, popijem sok od naranče i idem trenirati. Volim da me se drži kao kap vode na dlanu. Izgled mi nije bitan, ali muškarac mora biti karakter i ne smije biti papučar', rekla je sportašima.


Voditeljski dvojac sada kreće u glumačke vode. Ovog vikenda pokazat će svoje glumačko umijeće u parodiji 'Mora dubrovačka'.Bacite oko i procijenite sami hoćete li uživati u ovom osebujnom talentu: