IGRE BEZ GRANICA

Marko pri spuštanju s tobogana povrijedio nogu

15.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Pri ludom spuštanju s tobogana Marko je zaradio veliku masnicu na nozi

Odbrojavanje je u jeku. Marko je stanare probudio zastrašujućim podatkom da imaju još samo četiri dana do izlaska iz kuće i povratka u Hrvatsku. To je na njih djelovalo deprimirajuće, te su se prešetavali po kući i mrgodili tijekom jutarnje gimnastike. Marko se derao na Bigija: 'Ma daj pusti onu drugu pjesmu!', Ornela je brundala, a Saša tugovao za originalnom bojom svoje odjeće, budući mu je Bigi u pranju svu robu obojio u zeleno.

Nakon jutarnje gimnastike, kako nemaju nekog posla, a i frižider im je prazan, odlučili su se prebaciti uz bazen i uživati u ljetnom vremenu, razmišljajući o zimama koje ih čekaju doma. Kako su se snijeg i hladnoća ubacili u razgovor, tako su zborno zapjevali Zvončiće. Bigi je podržao to raspoloženje puštajući im vesele božićne hitove.

 
 tportal

Pokazavši svu svoju kreativnost, dečki su napravili improvizirani tobogan koji je probudio djecu u njima. Povremeno su se pretvarali u prave akrobate, dok nas je povremeno bilo strah za njihovo zdravlje. Posebice nakon 'sendvič spuštanja', koje je srušilo tobogan i gotovo polomilo Marka i Sašu. Da igra ne protekne bez žrtava, pobrinuo se Marko, koji je u jednoj od akrobacija zaradio veliku masnicu na koljenu.