tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+13
Rijeka
+9
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+11

ČEKAJU NOVE KANDIDATE!

Prijavite se za kviz ‘Tog se nitko nije sjetio’

Nakon uspješne pilot faze od 30 emitiranih epizoda, za zabavni game show RTL televizije 'Tog se nitko nije sjetio' snimljeno je novih 40 epizoda, a zbog velike popularnosti kviz će se snimati i dalje! Tako Antonija Blaće i Krešimir Sučević-Međeral nestrpljivo čekaju nove kandidate za show

Datum objave:
4.10.2013 18:07

Zadnja izmjena:
4.10.2013 18:24

Novi natjecatelji mogu se prijaviti na web stranici www.kviz.rtl.hr.

Osim toga, simpatični duo priznaje da je uživao na snimanjima novih epizoda, a smijeha, vele, nije nedostajalo.

'Na snimanjima je odlično, a u studiju se toliko super zezamo da bi to ispala jedna kvalitetno smiješna emisija kad bi se sve zafrkancije mogle ostaviti. Publika je genijalna, a znamo i zapjevati i zaplesati', ispričala je Antonija Blaće, poručujući budućim natjecateljima da se prijave jer ih čeka dobra zabava. 'Super provod sa šansom da osvojiš novce, pa gdje ćeš bolje? A i fino jedemo', kroz smijeh je ispričala Tonka.

U potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natječu se tako četiri natjecateljska para koji daju opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Možete li nabrojati najveće hitove popularnog hrvatskog benda Daleka obala? U kojim je sve filmovima glumila Cameron Diaz? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ako mislite da ste sposobni odgovoriti na ovakva pitanja, vrijeme je da se prijavite u kviz!

273094,273112,274504,265905

Game show 'Tog se nitko nije sjetio', jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata u svijetu, rađen je po licenci 'Pointless', produkcijske kuće Endemol. Ovih se dana britanski dnevni list The Guardian bavio fenomenom ovoga formata koji je u samo pola godine postao omiljen televizijski kviz milijuna Britanaca. Originalnu, britansku verziju kviza, koji je počeo s emitiranjem 2009, svakodnevno prate milijuni gledatelja, a ovogodišnja prosječna gledanost je 3,6 milijuna.

'Tog se nitko nije sjetio' pokrenut će vaše moždane vijuge i sigurno ćete se sjetiti nečega što niste ni znali da znate. S toga, ako želite sudjelovati u kvizu, prijavite se i tako saznajte da li znate nešto čega se nitko drugi nije sjetio. Antonija i Krešo s nestrpljenjem vas očekuju, svakim danom, od ponedjeljka do petka, u 19.10 sati na RTL televiziji!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr