ČEKAJU NOVE KANDIDATE!

Prijavite se za kviz ‘Tog se nitko nije sjetio’

04.10.2013 u 18:24

Bionic
Reading

Nakon uspješne pilot faze od 30 emitiranih epizoda, za zabavni game show RTL televizije 'Tog se nitko nije sjetio' snimljeno je novih 40 epizoda, a zbog velike popularnosti kviz će se snimati i dalje! Tako Antonija Blaće i Krešimir Sučević-Međeral nestrpljivo čekaju nove kandidate za show

Novi natjecatelji mogu se prijaviti na web stranici www.kviz.rtl.hr.

Osim toga, simpatični duo priznaje da je uživao na snimanjima novih epizoda, a smijeha, vele, nije nedostajalo.

'Na snimanjima je odlično, a u studiju se toliko super zezamo da bi to ispala jedna kvalitetno smiješna emisija kad bi se sve zafrkancije mogle ostaviti. Publika je genijalna, a znamo i zapjevati i zaplesati', ispričala je Antonija Blaće, poručujući budućim natjecateljima da se prijave jer ih čeka dobra zabava. 'Super provod sa šansom da osvojiš novce, pa gdje ćeš bolje? A i fino jedemo', kroz smijeh je ispričala Tonka.

U potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natječu se tako četiri natjecateljska para koji daju opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Možete li nabrojati najveće hitove popularnog hrvatskog benda Daleka obala? U kojim je sve filmovima glumila Cameron Diaz? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ako mislite da ste sposobni odgovoriti na ovakva pitanja, vrijeme je da se prijavite u kviz!

Game show 'Tog se nitko nije sjetio', jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata u svijetu, rađen je po licenci 'Pointless', produkcijske kuće Endemol. Ovih se dana britanski dnevni list The Guardian bavio fenomenom ovoga formata koji je u samo pola godine postao omiljen televizijski kviz milijuna Britanaca. Originalnu, britansku verziju kviza, koji je počeo s emitiranjem 2009, svakodnevno prate milijuni gledatelja, a ovogodišnja prosječna gledanost je 3,6 milijuna.

'Tog se nitko nije sjetio' pokrenut će vaše moždane vijuge i sigurno ćete se sjetiti nečega što niste ni znali da znate. S toga, ako želite sudjelovati u kvizu, prijavite se i tako saznajte da li znate nešto čega se nitko drugi nije sjetio. Antonija i Krešo s nestrpljenjem vas očekuju, svakim danom, od ponedjeljka do petka, u 19.10 sati na RTL televiziji!