DJEČJA OPSADA

U Orneli se bude majčinski osjećaji

14.12.2008 u 21:00

Bionic
Reading

Stanari će ovaj tjedan biti u ulozi učitelja pjevanja te će im u posjet dolaziti đaci, kojima se ponajviše obradovala Ornela

Danas su se u kuću ušuljali maleni Tajlanđani i Tajlanđanke u školskim uniformama, a kako stanari o tome nisu bili prethodno obaviješteni, ostali su začuđeni. Ubrzo im je BB objasnio da su oni dio tjednog zadatka, u kojem će ih stanari morati naučiti pjevati 'Zvončiće' na hrvatskome jeziku. Djeca će svaki dan dolaziti na nekoliko sati, a do srijede bi trebali propjevati prigodnu pjesmicu.

U početku je bilo malo nervoze, budući da ni djeca ni stanari nisu znali što treba činiti, no atmosfera je ubrzo postala vesela. Ornela ih je učila prve stihove riječ po riječ, a mališanima, koji sigurno nisu nikad čuli ni riječi hrvatskoga te ne govore baš ni engleski jezik, nije uopće loše išlo. Ona je postala glavna učiteljica, a kasnije je priznala da je oduševljena te da su joj pobudili majčinske instinkte.

 

    

U šali ili ne, u ispovjedaonici je rekla da bi čim prije htjela djecu te da bi ih željela posvojiti, baš kao Angelina Jolie. Dodala je da se boji da se ona djeci manje sviđa nego dečki, jer je ona ta 'zločesta' koja ih tjera da pjevaju, dok se momci s njima igraju i zabavljaju. Momci pak misle da se mališani bolje slažu s Ornelom, budući da je ona djevojka pa im djeluje nježnije i pristupačnije, dok se možda njih djeca malo boje.

Dečki su također potpuno oduševljeni, ne sumnjaju uopće da će djeca savladati pjesmu jer vjeruju da su maleni nevjerojatno bistri te da su već sve skužili. Najavili su da će pokušati čim prije uvježbati s njima pjesmu, kako bi imali vremena i za igru. Klinci su dobili i domaću zadaću, da potraže informacije o pjesmi na internetu kako bi lakše naučili. Ukućani su zadivljeni kako mali Tajlanđani tiho pričaju, za razliku od njih, pa se Ornela boji da će djeca misliti kako su oni pripadnici grubog i glasnog naroda.