BEZ REALITY ZVIJEZDA

Neil Patrick Harris vodi 61. dodjelu nagrada Emmy

14.07.2009 u 12:44

Bionic
Reading

Zvijezdi serije 'Kako sam upoznao tvoju majku' u kojoj tumači ulogu Barneyja Stinsona dodijeljena je čast da vodi prestižnu ceremoniju dodjele jedne od najuglednijih televizijskih nagrada

Time je ujedno sama dodjela vraćena u standardni format, za razliku od prošle godine kada su je vodile zvijezde reality showova u čast opće pošasti tog tipa televizijske emisije. Naravno, nisu se proslavili zbog manjka iskustva i neuvježbanosti, tako da je taj organizacijski potez kritika žestoko osudila. Nominacije će biti objavljene u četvrtak u Los Angelesu, a sama dodjela je predviđena za 20. rujna 2009. CBS Entertainment ga je odlučio angažirati nakon što je briljirao kao domaćin na dodjeli nagrade Tony ove godine.

Tridesetšestogodišnji Harris rođen je u gradu Albuquerqueu u Novome Meksiku te je od rane mladosti stjecao iskustvo na televiziji i filmu, a velik je obožavatelj mađioničarskih vještina. U medijima je glasno odjeknula vijest da je Harris u vezi s kolegom glumcem Davidom Burtkom, nakon čega su se prije dvije godine zajedno počeli pojavljivali u javnosti, otvoreno priznajući homoseksualnu vezu.