VRUĆA RETROSPEKTIVA

Najseksi scene pete sezone BB-a u Tajlandu

14.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Vrlo slobodno seksualno ponašanje pojedinih stanara ove je godine obilježio reality show BB koji se još samo nekoliko dana održava u Tajlandu. Iako su protagonisti ovih prizora većinom izašli iz kuće, u njoj su zasigurno ostavili traga

Ove godine u kući se ponovno sparilo dosta stanara i stanarki, pa smo tako uz dva službena para, Rinu i Mrkvicu te Marka i Moniku, imali priliku uočiti i neslužbeni (preljubnički) par Luciju i Sašu, potencijalni par, odnos prepun neostvarenih očekivanja, Elizabetu i Ivana L., te jedan polupar, Valeriju i Krešimira, čije su oči rado vrludale i po Miri i Orneli

Od svih su, naravno, najeksplicitniji bili Rina i Mrkvica, koji po našem mišljenju odnose i titulu najseksi para u BB kući ikad! Rininim ulaskom u kuću mnogo se toga promijenilo, a prvenstveno to što je postalo normalno gledati svakodnevno žnjaranje nje i njenog ljubića. Ivan M., do tog trenutka pristojan zagrebački dečko, preko noći se pretvorio u uspaljenog pastuha koji nije skidao ruke s nje. Odgovarao joj je veličinom i brojem te je ispunjavao u doslovnom i prenesenom smislu. Uz Rinu nikako ne možemo izgovoriti pridjev sramežljiva, jer ona je jasno pokazala da uživa u sebi, svome tijelu i seksualnosti, a više od svega u svojemu Mrkvici, bez obzira na brojne kamere koje su ih budno pratile od 0 do 24.

    

Drugi službeni par, Marka i Moniku, ne možemo baš nazvati vrućom kombinacijom, jer to su više bili nježni poljupci prije spavanja nego što smo imali prilike vidjeti pravu mladenačku strast. Očito je da su Marko i Monika vozili pod ručnom i da je sve među njima prošlo u znaku čednosti i suzdržavanja, a to je većinom nametala Monika. Marko bi je i znao koji put žicati da mu 'da', ali ona bi ga svaki put hladnokrvno otpilila rekavši mu da ne može pred kamerama. Kao da ne znamo što će raditi kad se kamere ugase. Tako su se njih dvoje više družili u satima privatnosti, dok su javno pokazivali čedno lice, uz pokoju iznimku u alkoholiziranom stanju. Iako je Monika Marku rekla odlučno 'ne', ona nije imala problema s tim da joj u njegovoj odsutnosti drugi muškarci masiraju guzu ili da javno govori o Markovoj malenkosti koja bi je mogla osramotiti. Sve u svemu: dovoljan - dva.

    

 


Luce i Saša svoje su simpatije otkrili tek pred kraj njenog boravka u kući, kada su kilometri razdvojenosti od njenog službenog dečka učinili svoje. Sve je počelo nježnim masiranjima, češkanjima, zajedničkim tuširanjima, da bi se pod utjecajem alkohola pretvorilo u pravi vatromet strasti. U tim bi trenucima oboje zaboravili da je ona zapravo tada bila zauzeta žena, a Saša bi većinom stvari uzimao u svoje ruke – ali ne i na svoju odgovornost. Hvatao je Luciju u bazenu, mazao po njoj šlag, a zatim ga jezikom skidao s njenog tijela, grizao je po leđima i uzdisao joj na uho, da bi nakon njenog odlaska pokazao potpunu ravnodušnost. Sigurno je da između Lucije i Saše nije bilo ozbiljnijih emocija, no za zabavne prizore i nesputanost svakako zaslužuju višu poziciju od penzića Marka i Monike.

 

    

 



Elizabeta je u kući također pokazala veliko samopouzdanje i nesputanost. Bez obzira što u fizičkom pogledu nije uspjela ostvariti ništa od onoga što je naumila, za zalaganje joj dajemo peticu. Ivan L. je, čini se, ipak bio malo prefin i prepristojan da bi je direktno odbio, a kamoli stupio u neki odnos koji mu nije po volji. Na kraju je ipak morao stati na loptu, pa je nakon toga došlo i do suza i hlađenja. Osim parova i njihovih igrica, u kući nije falilo ni vrućih situacija među pripadnicima istog spola, pa su se tako naše stanarke znale često i međusobno pohvatati. To su većinom bile male ženske nježnosti ili zadirkivanja između Elizabete, Lucije i Ornele, a katkada bi im se pridružila i Rina. Od najvrućih trenutaka žena sa ženama svakako izdvajamo borbu u blatu, kada su nam naše stanarke priuštile pravu predstavu, u kojoj su najviše uživali njihovi muški sustanari.

 

    tportal.hr

 

 

Nisu samo djevojke te koje su se voljele po kući šetati oskudno odjevene, naprotiv, u tome su ih zasigurno potukli dečki. Ivan Mrkvica mogao bi tako ponijeti titulu mistera bokserica, a Ivan L. i Krešo prvog i drugog pratitelja. Mrkva je toliko obožavao hodati po kući polugol, no kako su o njegovim boksericama već ispjevane i pjesme, u ovom vam pregledu donosimo ništa manje atraktivne Ivana L. i Krešu u njihovom donjem vešu. Ivan L. je, osim po vrlo finom ophođenju s drugim stanarima, ostao zapamćen i po čestom skidanju i plesanju u takvom izdanju. Krešo, iako ni s kim u kući nije ostvario ništa više od lijepog prijateljstva i seksi pogleda, svakako spada u kategoriju najvećih BB šarmera.

 

    tportal.hr