GLADNI TJEDAN

Prvo jutro finalista u znaku manjka hrane

13.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Sreća zbog ulaska u finale zasad je potisnuta, jer nemaju novca u budžetu za ovaj tjedan

Ubrzo nakon buđenja uz laganu glazbu, dečki su zaključili da će ovaj tjedan teško preživjeti budući da na računu nemaju ni prebijene kune. Nakon što je Marko čak i jutarnju kavu popio bez kapi mlijeka, kojeg također više nema, zajednički su napravili mini inventuru preostalih zaliha.

Raspolažu s dosta tjestenine, oko pola kilograma mesa i piletom. Raspravljali su kako će pripremati obroke, s obzirom na to da nemaju crvenog luka i sličnih osnovnih namirnica. Saša je predložio redom paštu s grahom, mesom, piletinom, pa tunom, a čini se da drugog izbora i neće imati, osim ako im se Bigi ne smiluje s pokojom donacijom.

Prisjetili su se i svemoguće Beti koja je mnoštvo gladnih usta uspjela nahraniti s tek nešto tjestenine i krumpira, ukusno pripremljenih s malo luka. Nažalost, recept nisu upamtili. Tako je nastupilo pravo malo veselje kada su ustanovili da u hladnjaku imaju zaboravljeni komadić pancete. Nadaju se da će im već večeras, s obzirom da je subota, Bigi ipak upriličiti neku večericu. Hoće li im izaći u susret, ili će po Markovom receptu morati preskakati i doručak i ručak i večeru, saznat ćemo narednih dana.
Pratite live stream Big Brothera na tportalu