NE VOLI TEHNOLOGIJU

Sve što trebate znati o novoj Hurem

31.05.2013 u 13:09

Bionic
Reading

Gülçin Santırcıoğlu koja će u 'Sulejmanu' zamijeniti Meryem Uzerli, rođena je u Izmiru, ne koristi ni mail, ni kreditnu karticu,a snimka njezine obrade hita 'Sweet Dreams' se vrti čak i na stranici glazbenog magazina NME

Gülçin koja će u 'Sulejmanu Veličanstvenom' u ulozi Hurem zamijeniti Meryem Uzerli, što je sada već izvjesno nakon što su producenti serije potvrdili da je Uzerli dobila otkaz, odjednom se našla u centru pažnje.

Tridesetšestogodišnja glumica studirala je operno pjevanje, često nastupa s turskim rock bendovima i poznata je po tome što ne voli mobitele, kreditne kartice i kompjutore.

Lijepa crvenokosa Turkinja rođena je 1977. u Izmiru i nakon završene privatne srednje škole upisala je glazbenu akademiju i diplomirala operno pevanje. Nakon studija se preselila u Ankaru, a zatim u Istanbul.

Iako su joj prognozirali sjajnu pjevačku karijeru, Turkinja je na dobrom putu da postane mnogo poznatija kao glumica. Kako kaže, opčinjena je glumom otkad je sa 16 godina gledala film 'The Piano' Jane Campion

Na televiziji je debitirala 2005. u kratkom dokumentarcu 'Poziv izmišljene djevojke: Istanbul', a iste godine je snimila i svoj prvi film 'Turev'.

Crvenokosa Turkinja postala je veoma popularna nakon uloge Hatidže u seriji 'Elveda Rumeli'.

Santırcıoğlu koja je osvojila nekoliko nagrada na turskim i međunarodnim filmskim festivalima, svoj privatni život brižljivo čuva od javnosti. U jednom od intervjua ispričala je da nema mobitel jer ne voli da je ljudi 'cimaju' kad žele.