USKORO

Veliki povratak Vlatke Pokos na male ekrane

27.05.2013 u 10:09

Bionic
Reading

Zvijezde pjevaju u čast ulaska u EU: u projektu '28 Stelle' kojim će zabavljati i informirati građane Hrvatske od 1. do 30. lipnja

Pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova, početkom lipnja kreće velika turneja domaćih i europskih glazbenika koji će hrvatskim građanima na zabavan način približiti države EU kojoj se priključujemo, a istovremeno se promovira hrvatska turistička i gospodarska ponuda te prirodna i kulturna baština.

Turneja istovremeno počinje na sjeveru i jugu Hrvatske – a proći će kroz Vukovar, Dubrovnik, Belišće, Korčulu, Sisak, Slavonski Brod, Supetar, Požegu, Hvar, Veliko Trojstvo, Split, Koprivnicu, Trogir, Krapinu, Šibenik, Varaždin, Zadar, Karlovac, Gospić, Novi Vinodolski, Poreč, Zagreb i finalno - Trst. U gradovima kroz koje se prolazi održavat će se gospodarski sajmovi autohtonih hrvatskih proizvoda te koncerti na kojima će publiku zabavljati renomirana glazbena imena iz Hrvatske te gosti iz zemalja Europske unije.

Potvrđeno je sudjelovanje Olivera Dragojevića, Danijele Martinović, Petra Graše, Gazda, Nede Ukraden, Baruna, Novih fosila, Matka Jelavića, Dalmatina, Slavonskih lola, Mile Hrnića i klape Ragusa, Zlatka Pejakovića, Ivana Volarića Zaka, Krunoslava Kiće Slabinca, klape Sv. Florijan, TS Zvona, Lepih cajti, Viktorije Kulišić Đenke, Nenada Kumrića Charlie, dok iz Europe dolaze Navihanke, Kate Ryan, Al Bano, Schürzenjager, Olson brothers te Die Grübertaler.

Izravan TV prijenos bit će na internet televiziji RTV Stella, a voditeljice prijenosa bit će Barbara Kolar i Vlatka Pokos. Za sve posjetitelje ulaz će biti besplatan u svim gradovima.

'Počašćena sam što ću sudjelovati u ovom projektu. To mi je veliko priznanje. Hvala Bogu da postoje ljudi u Hrvatskoj koji cijene profesionalnost i znanje. Već znam godinu i pol dana da ću sudjelovati u tom projektu.  Rekli su mi da sam im bila prvi izbor', rekla nam je Vlatka Pokos koja je svjesna kako će joj posao odvući pažnju s faksa.

'Sigurno hoće, ali kako sam dosad bila savjesna na fakultetu i uvijek sam bila redovita na predavanju, neće biti većih problema. Moram raditi, to je ipak primarno', rekla je Vlatka i otkrila koga ona cijeni od voditeljica. 'To su Daniela Trbović, Barbara Kolar i ja. Vrijeđa me tko se sve naziva voditeljicom kod nas. To nimalo nije lak posao', dodala je Vlatka koja je ove subote proslavila 25 godina od mature.

'Imala sam sreću da sam imala super razred, sa super razrednikom. Srednja škola je bila velika prekretnica za mene jer sam tada došla u Zagreb. Još uvijek sam jako dobra s nekoliko prijateljica iz razreda. Volim ih vidjeti i mogu reći da sam ih sve prepoznala na slavlju, tako da je to znak da se nismo pretvorili u tete i stričeke', smije se Vlatka i dodaje da nikome nije čudno što na fakultetu niže petice jer je i u srednjoj školi bila prava štreberica.