ZAGONETNI OSMJESI

Krešo ima neku tajnu...

12.12.2008 u 16:54

Bionic
Reading

Sabina je danas primijetila da Krešo zadnjih dana nije sav svoj, a je li tome uzrok Ornela, on nikako da jasno kaže

'Čemu taj osmijeh, nešto si napravio?', upitala je Sabina Krešu, na što se on već tradicionalno nasmijao i rekao da će već čuti. 'Malo si pukao, ha?', nastavila je Sabina svoju istragu. Kako se Krešo baš i nije dao, odlučila ga je 'otvoriti' okolnim putem, pa ga je ispitivala kakve žene voli i je li izbirljiv. Krešo tvrdi da je nakon par mjeseci moguće vidjeti 'je li to to' i tu za njega nema mnogo dilema.

Krešo se također izjasnio da voli lijepe žene, na što je Sabina znalački dodala da je i karakter bitan. 'Jagode su izvana sve lijepe, no kad je zagrizeš, vidiš razliku', mudro je tumačila svoje viđenje stvari. Po njemu, karakter je također bitan, ali ipak 'su sve jagode dobre kad staviš malo šlaga'. Tu se Sabinica već malo zbunila, pa ga je upitala misli li na svoj šlag, pa mu ni ovaj put nije preostalo drugo nego da se samo nasmije.

Krešica je kasnije opet malo ulovio Ornelu na krevetu, uz riječi da želi s njom pokrenuti razgovor, premda sve rečeno bile laži. 'Samo da malo razgovaramo, da se naslonim na tvoja koljena', umiljavao se Krešo, no Ornela je opet odlučila koristiti djetinjastu stranu svoje ličnosti. ' Rina je sponzoruša, pa vi budite par', odrezala ga je, pa je on barem naoko planuo: 'Zašto ja s tobom ne mogu razgovarati?' Otišao je iz sobe, a Orni je komentirala da je Krešo baš komičan (?!) i da ga obožava. Zna li ona da je njegova potencijalna jagoda te da on često priziva budućnost vani s njom, zasad ostaje mutno.