PSINAMA PROTIV DOSADE

Rina ostaje bez šminke

11.12.2008 u 20:00

Bionic
Reading

BB je stanare tjednim zadatkom inspirirao na izvođenje psina, što im je poslužilo kao izvrstan lijek za razbijanje pomalo učmale atmosfere

Kolovođe ovog pokreta su Ivan i Saša, koji su stanare plašili maskirani plahtama u duhove. Nisu svi bili sigurni smiju li na to reagirati, tako da je Ornela ukipljeno ostala sjediti na krevetu i pravila se da ih ne vidi. Duhovima se na meti našla i Rina, koju su vrebali iza pušionice, a ona se zbilja prepala.

Sljedeća spačka bila je već vratolomnije prirode. Ivan i Saša su se ukopali u pijesak na plaži, pri čemu su im asistirali Rina, Krešo i Marko. Marko je trebao navabiti Ornelu i Sabinu van u zasjedu, što je i pokušao rekavši da su vani na grani papige. Djevojke je malo trebalo uvjeravati, no na kraju su otišle pogledati 'proklete papige'. Unatoč trudu, nisu pale na foru jer je Ornela posumnjala u onome času kad su je tražili da stane na neko određeno mjesto.

Ni pomagač Marko nije bio pošteđen, tako da je on bio sljedeći na listi. Saša i Ivan su se sakrili kraj kanta za smeće i poslali Rinu da mu naredi da baci vreću smeća iz kuhinje. Ona je bila vrlo uvjerljiva te je na prgav način dala naredbu Marku, tako da je ta scena nalikovala na njihovu uobičajenu prepirku. Poslušao ju je, nasjeo, a na kraju su se svi grohotom smijali.

Najdraža žrtva im je ipak Ornelica, pa su joj u predvečerje pripremili još jednu 'poslasticu'. Ivan je ispraznio frižider, no kako je bio prekrupan da se u njega sakrije, to je odradio Saša. Ornelu su uzbuđeno izvijestili da je opet došao debeli Tajlanđanin te da im je ispraznio frižider. Kako se Orni odmah uzrujala i išla provjeriti je li baš sve nestalo, spačka je odlično uspjela.

Sabinu je Ivan u spavaonici izričito zatražio da dođe oprati jedan nož u kuhinju, što je njoj bilo baš čudno jer ga ona nije zamazala. No poslušala je Mrkvu i otišla do sudopera, ispod kojeg je iskočio Saša. Marko je pak Rini sakrio plahte i deke, čime je ona cijelu večer gnjavila Mrkvu. No Marko svoj veliki finale s Rinom misli odigrati u petak. Tada joj, naime, misli sakriti svu šminku, što će, s obzirom na njezinu taštinu, izazvati pravu buru.