24SATA TV

Najnovije vijesti u svakom trenu

18.06.2009 u 11:35

Bionic
Reading

24sata TV, prva hrvatska news televizija, od 18. lipnja ekskluzivno se emitira na 7. kanalu MAXtv-a

24sata TV jedinstveni je kanal koji će tijekom cijelog dana objavljivati najaktualnije vijesti iz Hrvatske i svijeta, zanimljivosti sa showbiz scene te pregled najatraktivnijih sportskih događaja.Vijesti će biti brze i kratke, fokusirane na bitno, trajat će desetak minuta, a aktualizirat će se od 0 do 24 sata. Gledateljima će pružati trenutačnu i najbržu objavu svih važnih događaja, posebno u slučaju neplaniranih, a značajnih zbivanja ('breaking news').Također, gledatelji će se napokon moći informirati kada oni to žele, jednom ili više puta dnevno, te u bilo kojem trenutku dobiti najsvježiji pregled svih važnih događaja u protekla 24 sata.

Nakon što je krajem svibnja osnovni paket MAXtv-a, bez ikakve dodatne naknade, proširen s novim TV kanalima – Sky News, France 24 (engleski i francuski servis), Russia Today, Fox Life, Fox Crime i National Geographic Music - projektom 24sata TV T-Com dodatno izlazi u susret korisnicima MAXtv-a s programom non-stop vijesti na hrvatskom jeziku.

T-Comova interaktivna digitalna televizija MAXtv, jedna od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu, do sada je privukla više od 150.000 korisnika.Pokrenut u rujnu 2006. godine, kao usluga dostupna isključivo putem T-Comove superbrze širokopojasne mreže, MAXtv korisnicima nudi bogat izbor od preko 100 domaćih i stranih televizijskih kanala digitalnu videoteku, uslugu snimanja televizijskog sadržaja Snimalica, kojom se može upravljati putem interneta i SMS-a te mogućnost gledanja programa u HD rezoluciji. Osim toga, usluga MAXtv-a dostupna je i onim korisnicima koji imaju isključivo fiksnu telefonsku liniju.

Popis MAXtv kanala


Uzmi MAXtv za 1 kunu