I ON SE UDEBLJAO

Opušteni Mrkvica nabacio nekoliko kila viška

11.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Svi se stanari u BB kući žale na novodobivene kile, ali Mrkvica nije jedan od njih. On, iako se vidno udebljao, ne otvara tu temu, nego samo konzerve tune, koje vješto skriva od ostalih ukućana

Mrkvica je za svoj novac kupio brdo hrane, koju je kao prava vjeverica sakrio u svoju sobu i ne želi je dijeliti ni s kim. Od svog ulaska u BB kuću, mršavi je maneken pokazao da ima veliki apetit, no svakodnevno ljenčarenje, sretna ljubav i neprestano prežderavanje učinili su svoje - mršavac se fino zaokružio.

Da ga to nimalo ne brine, Mrkvica nam demonstrira svakodnevnom šetnjom u boksericama, po čemu je već nadaleko postao poznat. On u donjem vešu ulazi i u ispovjedaonicu. Dok se drugi neprestano žale kako su se udebljali, njega to ni najmanje ne opterećuje. Rina se jučer žalila Saši: 'Kad sam ušla, bila sam isušena, a sad ispunjena!' Saša je to, naravno, dvosmisleno shvatio, pa je Blondu zadirkivao da ju je Mrkva ispunio svojom veličinom te da je napumpana.
Bilo kako bilo, Ljubića ne dira ni njegova ni Rinina veličina. Glavno da on dnevno pojede koji sladoled, bočicu nutelle ili pak nekoliko konzerva tune s otprilike osamnaest tosteva po obroku. Čini se da se ni ne sjeća kako je izgledao prije samo mjesec dana, kada su mu tijelo krasila vidljiva rebarca.