LJUBOMORAN NA KREŠU

Marko u svemu želi biti najbolji i glavni

11.12.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Dnevna tjelovježba većini naših stanara predstavlja tlaku, ali ne i Marku. On jednostavno obožava vježbati, a još više od toga usmjeravati ostale stanare

I ovo je jutro, kao i svako drugo, u tajlandskoj BB kući započelo tjelovježbom. To je već uobičajeni dnevni ritam naših stanara, ali ovog jutra s jednom iznimkom. Budući da su ustali oko podne, tjelovježba je započela znatno kasnije, a usto je došlo do ljubomornih ispada naj sportaša ovogodišnjeg BB-a, Marka.

Sabina je trebala odrediti tko će voditi vježbanje i rekla da će to biti Krešo. Krešo je zadovoljno prihvatio funkciju, no Marko time nije bio zadovoljan. Najprije je želio da stanari glasaju za to tko će voditi tjelovježbu, a kad mu to nije prošlo, rekao je da će bojkotirati Krešine vježbe. Tako je i bilo. Krešo je radio jedno, a Marko drugo. Kao malo dijete zadirkivao je Krešu i govorio mu da on to radi puno bolje od njega. Naravno, sve je to bila predstava kojom bi Marko naživcirao Rinu.

Iako ju je već izludio svojim imunitetom koji je zaradio tako što ju je zavodio cijeli tjedan, Marko ne odustaje od zadirkivanja Blondine. Ona je skužila njegovu spačku, ali se nije na to obazirala, već je vježbala sa smješkom. Marko, s druge strane, nije odustajao.

Nestrpljiv i nesretan što nije glavni, upitao je Krešimira: 'Mogu li ja preuzeti od pola na dalje?', a on mu je pomirbenim glasom rekao: 'Ma možeš!' Da stariji i pametniji popušta, Krešo je pokazao Marku na vrlo fin način, a zatim mu dopustio da on pokaže svoju nadmoć u broju sklekova koje može učiniti u jednom mahu - impresivno, nema što!