tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+7
Rijeka
+13
Zadar
+7
Split
+9
Dubrovnik
+10

POTPUNO DRUGAČIJI

Evo kakav je Boran-aga privatno

Zvijezda turske serije 'Sila' Mehmet Akif Alakurt od napornog snimanja odmara se u ringu ili u vožnji motorom, što mu, kaže, pročišćava misli

Datum objave:
28.3.2013 10:27

Zadnja izmjena:
28.3.2013 11:20

Vezane teme

Svi oni koji misle da glumac Mehmet Akif Alakurt nalikuje na Boran-agu kojeg igra u seriji 'Sila' nisu u pravu. I dok je u sapunici plah, miran i ozbiljan, u stvarnom životu Mehmet uživa u adrenalinu.

Njegov su hobi brzi motori i borilačke vještine. Na svojoj stranici na Facebooku nedavno je objavio fotografiju iz ringa otkrivajući svojim obožavateljima odakle mu skladno, atletsko tijelo. Popularni glumac već se godinama amaterski bavi MMA vještinama u kavezu. A kada ne trenira, Mehmet, koji se trenutačno priprema za ulogu u povijesnoj seriji 'Fatih Sultan' o životu Mehmeta Osvajača, uživa u vožnji motora.
243912,243281,242212,241269 'Jako volim i motocikle i automobile. Uživam u vožnji. To mi čisti misli. Motoristi imaju izreku. Ako se njome vodite dok vozite motor, to više nije jako opasno. A ona glasi: ne zaboravi da si nevidljiv. Ja se vodim tim načelom dok vozim motor. Zato samo uživam. Kad voziš motor, ne smiješ očekivati da će te itko primijetiti. Postupat ćeš kao da si nevidljiv i, u skladu s tim, biti oprezan', izjavio je Mehmet u intervjuu za InMagazin.

Osim tih hobija, drugih nema.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr