TV ZBOG DUGOVA

Majetić 'Nasljedstvo Ratkajevih' nudi pod drugom tvrtkom

  • Autor: M. M.
  • 12.6.2009 11:53:01
  • 12.6.2009 11:31:02

Čini se da mutne igrice pretakanja novca, a očito i dugova, ne zaoblaze estradne vode

Na HTV-ov natječaj za kupnju telenovele od dvjestotinjak epizoda javio se tko drugi, nego hrvatski kralj sapunica Roman Majetić. On konkurira s nastavkom sage o Ratkajevima, što nikoga ne bi začudilo da njegova produkcijska kuća AVA nije u blokadi zbog neplaćanja dugova, prenosi Večernji list. Ta bi se pak cifra mogla kretati oko nekoliko milijuna kuna.

Budući da se u natječajnoj dokumetnaciji može vidjeti 'mala' stavka o tome da za posao mogu konkurirati samo one tvrtke koje u posljednjih šest mjeseci nisu zaradile blokadu zbog dugovanja, televizijski se mađioničar Majetić dosjetio otvoriti još jednu produkcijsku kuću - 'Kreativna produkcija' - koja očito ne vuče financijske probleme svoje prethodnice.

Njegovi suradnici koji i dan-danas čekaju isplatu dugova smatraju da je riječ o najobičnijem izigravanju zakona, dok sam Majetić drži da je njegov problem i njegovo pravo da, ako želi, može imati više tvrtki i poslovati po vlastitom nahođenju. Dugove producent misli riješiti 'u sklopu reprogramiranja' koje trenutačno dogovara s bankama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više