TV BOLNA TEMA

Ornelu polubraća ne žele za sestru

  • Autor: tportal
  • 10.12.2008 21:23:42
  • 10.12.2008 21:00:00

Ornela se, s vidljivom žalošću, dotakla teme svog podrijetla, o kojemu u kući zaista rijetko kada govori

Još na početku BB showa kolale su glasine da je Splićanka Ornela zapravo kći Ive Amulića, koju on nikada nije htio priznati. Ona sama je to potvrdila kazavši da se namjerava odreći očeva prezimena čim napusti kuću.

Dok su ukućani danas prije večere ljenčarili na kauču, poveo se razgovor o braći i sestrama. Tu je Sabina opet briljirala u mudrosti i znanju, a nadasve u taktičnosti. Naime, baš je Orneli našla shodno za reći kako su njih dvije jedine u kući bez braće i sestara, očito ne znajući za Ornelinu delikatnu obiteljsku situaciju (uzrečica dana za Sabinu: 'bubnuti i živa ostati').

Ornelino se lice naočigled snuždilo, te je kratko rekla: 'Ja imam polubrata i polusestru, ali oni sestru nemaju.' Kada je Sabinu pitala je li shvatila što je time htjela reći, ona joj je potvrdno odgovorila. Ipak, nastavila je s 'pametnim' pitanjima poput onog: 'Zar se baš ne družite?' na što ju je Ornela samo pogledala.

Tada se Sabina pokušala ispraviti pa je preformulirala pitanje. 'Zar ste u lošim odnosima?' pokušala je ovaj put, na što je Orni samo tužno mogla odgovoriti da nisu u lošim, nego u nikakvim odnosima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više