tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
-1
Pula
+12
Rijeka
+10
Zadar
+4
Split
+8
Dubrovnik
+9

LUCIJA IZ 'LJUBAV JE NA SELU'

Vatrena crnka koja je sve osvojila striptizom

Simpatična Lucija Šalov osvojila je sve svojim strahom od životinja i vatrenim striptizom, a govori nam zašto joj muškarci više prilaze i na koga je bacila oko

Datum objave:
7.3.2013 13:28

Zadnja izmjena:
7.3.2013 14:10

Vezane teme

Već te nazivaju vatrenom crnkom - je li to tvoje pravo lice?
To je moje pravo lice. Jako sam impulzivna. Ostalima bih preporučila da prate 'Ljubav je na selu' pa odluče zaslužujem li titulu vatrene crnke.

Sezonu si otvorila striptizom - jesi li dobila puno pohvala na tome?
Sezonu sam otvorila fobijom od životinja koje su me napadale, a striptiz je bila mala poslastica i razbijanje napetosti.Što bi sve učinila za ljubav?
Dosta toga. Najvažnije mi je da mojoj kćerkici Isabelli ništa ne nedostaje.

Na koga si bacila oko?
Na Marijanu…

Ljubav si došla tražiti iz Rotterdama. To je dosta dug put.
Uvijek sam živjela na relaciji Hrvatska - Nizozemska, tako da mi nije problem ostati u Hrvatskoj zbog ljubavi. Više padam na naše dečke i to je jedan od razloga zašto sam toliko vezana za Lijepu Našu.

Gdje trenutno živiš?
Trenutno živim u Ogulinu kod bake i djeda. No čim zasja sunce i dođe lijepo vrijeme, selim se u Trogir u veliku obiteljsku kuću.

243159,231955 ,198954,187219

Možeš li zamisliti to da živiš na selu?
Da, naravno! Kada sam u Hrvatskoj, živim na selu i super mi je.

FacebookLucija u sijenu Zašto se bojiš svih životinja?
Iako živim na selu, naše domaćinstvo nema životinja, pogotovo ne onako divljih kao što su bile na Sašinoj farmi. Ipak mislim da su se životinje uplašile kamera :)

Kako ti je bilo na snimanju?
Na snimanju mi je bilo super! A kako i ne bi bilo super s tako dobrom ekipom. Svi smo se super slagali, ali nam je trebalo dosta vremena da sjednemo u miru i porazgovaramo jer smo stalno imali posla - čišćenje kuće, hranjenje gusaka, mužnja krava...

Prepoznaju li te na ulici?
Ogulin je mali grad, tako da se u njemu svi znaju. U Zagrebu se ljudi okreću za mnom i poviknu: 'Eno one male iz 'Ljubav je na selu'', pa im potvrdim i nasmijem se.

Ulijeću li ti muškarci sada puno više?
Muškarci mi ulijeću puno češće jer me sada svi zezaju zbog krava i gusaka. Preko Facebooka stalno dobivam poruke da sam im favorit.Imaš li kakav plan za budućnost?

Da, moj plan za budućnost je kupnja gusaka i krava te prijava za farmericu. Šalim se. Ne volim planirati ništa unaprijed - što Bog da, tako neka bude.

S kime si se najviše zbližila na snimanju?

Za vrijeme snimanja najviše sam se povezala s Inom. Ina i ja smo dosta slične - ne kalkuliramo, nemamo dlake na jeziku i kažemo sve što mislimo iako to ponekad nije dobro. No ne volim okolišati, već reći osobi odmah što mislim, a u to će se i gledatelji uvjeriti u nastavku emisije.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr