tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+7
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+4
Split
+7
Dubrovnik
+9

'HIT SHOW', HTV1, PETAK 20.10

Kako je Markovo međunožje zaprepastilo Danielu?

U petak u 20.10 sati počinje 'Hit show Marka Tolje' koji je u prvoj emisiji ugostio Danielu Trbović, Barbaru Kolar, Vinka Brešana, Hladno pivo, grupu Markiz i goste iznenađenja

Datum objave:
25.1.2013 13:13

Zadnja izmjena:
25.1.2013 14:38

'Hit Show Marka Tolje' glazbeni je talk show te fuzija panela, razgovorne emisije i glazbene top liste. U svakoj emisiji će biti po tri gosta koji nisu iz glazbenog svijeta te izvođači koji će biti birani po popularnosti pomoću top liste Instituta hrvatske glazbe.

Čast da otvore šou dobili su Daniela Trbović, Barbara Kolar i Vinko Brešan koji su s Markom razgovarali o aktualnim temama poput Vinkovog filma 'Svećenikova djeca' i bure koju je podigao, ali i koji su bili žrtve Markove razigranosti i raspjevanosti te začudnih zadataka.

Za dobru svirku pobrinuli su se Hladno pivo, Markiz te gosti iznenađenja koji su, kako je i red, još uvijek iznenađenje.

No da ne otkrivamo previše, u petak odmah nakon Dnevnika na HTV-u 1 kreće 'Hit Show Marka Tolje'.

238532,229075,237913,232338

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr