UVJERLJIVA POBJEDA

Boran-aga zgodniji je od Bali-bega

18.01.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Nakon što smo vas pitali tko vam je zgodniji, Boran-aga ili Bali-beg, bili ste jasni. Boran-aga zasjeo je na tron najzgodnijeg Turčina

Lik Boran-age koji je na malim ekranima tek nekoliko tjedana očito vas je jako zaintrigirao. Kako Bali-bega iz 'Sulejmana Veličanstvenog' više nema u seriji, Boran-aga je novi najzgodniji Turčin na malim ekranima.

Lijepi Mehmet svojom zrelošću, (stariji je od Bali-bega pet godina), očima, bradom, pravilnim usnama i mnogim drugim atributima, osvojio je gledateljice na prvi pogled.

Njegova prednost je i to što je u seriji često bez majice, te pokazuje svoje isklesane mišiće.

Rezultati naše ankete pokazuju da vam se Boran-aga u kratkom vremenu zavukao pod kožu.

Nakon što smo vas pitali tko vam je zgodniji, Boran-aga ili Bali-beg, anketa pokazuje da vas je novi glumac ostavio bez daha.

Boran-aga je zaradio 2354 vaših glasova ili 63,71%, a Bali-beg 1341 glasova te 36,29%.

Inače, Mehmet Akif Alakurt, koji utjelovljuje Boran-agu, model je i glumac rođen 23. srpnja 1979. godine u Istanbulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je tada odabrao karijeru modela. Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001. godine, a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak. U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'.