RINA BI DOMA

Ljubomorna na Marka, Ornelu i Monikinu ljepotu

10.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Rina pati zbog Monikine ljepote, svojih izrasta i Ornelina i Markova imuniteta

Monikina nježna video poruka Marku najviše je odzvonila među stanarima. Dok je Marko dijelio suze s jastukom, Rina je bila ljubomorna na Monikin prekrasan izgled, koji je još više pojačao njezino nezadovoljstvo vlastitim izgledom. Muče je veliki izrasti, činjenica da nije iskvarcana (u mjestu gdje ljetno sunce sja) i još kojekakvi estetski nedostaci. U svom tom nezadovoljstvu muči je pitanje što bi bilo da se nije vratila u BB kuću. Smatra da bi i ona sada svome Mrkvi slala ljubavne poruke, i to 'iskvarcana, pofarbana, sva lijepa', a on bi joj se veselio. 'A ovako...' Tuga u glasu i pogledu rekla je više od trotočja na kraju nedovršene misli.

Kroz istu tu tugu progovorili su Ornela i Marko o Rini. Snažno osjećaju njezinu ljubomoru zbog dobivena imuniteta, jer smatraju da su time nekome (čitajmo – Mrkvi) ukrali direktnu kartu za finale. Par od imuniteta, pak, s pravom smatra da su dovoljno nominacija preživjeli tako da im nitko ne može ništa reći.
 

   


Izvan začaranog trokuta, Krešo je pokušao Orneli nešto reći. Što točno, nismo sigurni ni mi, ni Ornela, a sve nam se čini da ni Krešo nije baš načistu što je to točno htio reći. Uglavnom, Ornela ga je izignorirala i rekla Sabini da joj strahovito ide na živce činjenica kako Krešo već preko sto dana, od samog početka BB avanture, ne može reći što želi. Toliko se suzdržava i pazi da izgovorenim riječima ne povrijedi nikoga da je ta njegova suzdržanost stanarima počela smetati.