NIJE IZDRŽALA PRITISAK

Susan Boyle nakon finala završila na psihijatriji

01.06.2009 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što je završila tek na drugome mjestu natjecanja Britain's Got Talent, novootkrivena glazbena zvijezda nije uspjela izdržati pritisak medija i obožavatelja

Nakon same finalne večeri, psihički i fizički iscrpljenu SuBo, kako je Britanci od milja zovu, odvezli su u privatnu bolnicu The Priory Hospital North London, koja je specijalizirana za liječenje mentalnog zdravlja. Susan nije pružala otpor medicinskome osoblju te je pristala poći dobrovoljno, a u klinici će ostati nekoliko dana dok ponovno ne povrati snagu.

Neočekivano otkriće pjevačkog dragulja već je prošloga tjedna bilo pomućeno nekim incidentima. Budući da ovaj dragulj ima ponešto prgav jezik, ne libi se psovati poput kočijaša. Nakon što je napravila scenu u jednome baru, gotovo je došlo i do uličnog incidenta u kojem je čak morala intervenirati i policija.

Susan je živaca koštalo ne samo to što ju je u finalu potukla tek plesna skupina, već što joj za finalni nastup nije stigla naručena haljina, o čemu je bila obaviještena petnaest minuta prije izlaska na scenu. No ako se novopečena zvijezda uspije pribrati, Simon Cowell joj predviđa svjetlucavu budućnost u svijetu zabave budući da ponude za Susan pljušte iz svih krajeva svijeta.