TV STEZANJE REMENA

Na HTV-u nitko na odmor dulji od mjesec dana

  • Autor: N. T.
  • 29.5.2009 13:43:30
  • 29.5.2009 12:07:13

Zbog nedostatka novaca, HTV ukida dosadašnju ljetnu shemu mozaičnih emisija, a s time ide i nova odluka kojom nitko od HTV-ovaca neće imati godišnji odmor dulji od mjesec dana

Zbog nedostatka novaca, ovog ljeta na HTV-u će umjesto 'Razglednica iz Hrvatske' i 'Jadranskih susreta', gledatelje tijekom srpnja i kolovoza informirati i zabavljati ekipa emisije 'Hrvatska uživo'.

Navedena emisija tokom ljetnih mjeseci trajat će četrdesetak minuta dulje, a nastavit će je voditi i uređivati njezini novinari, predvođeni Petrom Vlahovom, Brankom Nađvinskim i Jozom Barišićem, piše Jutarnji list.

Kako se Denis Latin, Dijana Čuljak-Šelebaj, Mislav Togonal i Branimir Bilić, urednici i voditelji emisija koje ne spadaju u ljetnu shemu, ne bi odmarali cijelo ljeto, oni će se pridružiti ekipi 'Hrvatske uživo'.

Pridružit će im se i Daniela Trbović, Mirko Fodor i Duško Ćurlić, koji će se u emisiju javljati s kopna i mora, najavila je urednica Informativnog programa Hloverka Novak-Srzić.

Osim njih, priliku da se dodatno dokaže će imati urednik i voditelj Dnevnika 3 Ivan Jabuka koji će voditi emisiju 'Magazin'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više