POLUFINALE PLESA SA ZVIJEZDAMA

Ana i Hrvoje otplesali iz showa

15.12.2012 u 22:08

Bionic
Reading

U pretposljednjoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' sjajna četiri plesna para: Ana Begić i Hrvoje Kraševac, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, Barbara Radulović i Robert Schubert te Saša Lozar i Marija Šantek na slatke su muke stavili žiri i gledatelje ispred TV ekrana svojim nadahnutim plesnim izvedbama, no jedan je par morao napustiti natjecanje, a to su ovoga puta bili - Ana i Hrvoje

I ove subote su nas u show uveli uvijek raspoloženi i ovaj put i modno usklađeni voditelji – BarbaraKolar je blistala u elegantnoj crvenoj haljini, a Duško Čurlić je svoju jednostavnu crno-bijelu kombinaciju osvježio crvenom kravatom.

Svaki par u polufinalnoj emisiji morao je izvesti po dva plesa, a kao inspiracija poslužila je glazba iz 80-ih. Natjecanje su otvorili Ana Begić i HrvojeKraševacquickstepom.

'Lijepo ste startali i plesni je podij bio vaš. Bili ste kao laka konjica i napravili nekoliko krugova, ali balans se poremetio kad je došlo do male greške u plesnim koracima. Sve u svemu, stopala su imala dobar položaj', rekao je član žirija Elio Bašan. Milka Babović se začudila toj primjedbi jer, kako je rekla, nije uspjela vidjeti greške te je pohvalila Anin napredak od prvih emisija.

'Ana, vi ste zbilja čudo!', rekla je Milka dok je Dinko Bogdanić kazao da je bilo manjih zbunjenosti, no da je to bio jako lijep ples.


Usprkos svim tim pohvalama, od žirija su dobili 32 boda.

Saša Lozar
i njegova partnerica Marija Šantek oduševili su svojim engleskim valcerom, a Duško je pohvalio Sašinu smirenu reakciju nakon manje nezgode s mikrofonom na početku.

'Odlično ste plesali. Saša, imaš odlično držanje, uživio si se, a što se tiče tehnike, bio si solidan', rekao je Davor Bilman dok je Dinko pohvalio gracioznost Saše i Marije na plesnom podiju.

Kao i uvijek, briljirali su Barbara i Robert svojim temperamentnim tangom uz pjesmu Eurythmicsa, a žiri nije štedio riječi hvale za njih. Za svoj su eksplozivni nastup dobili četiri desetice!


'Savršeno ste izgledali. Drago mi je da je Robert dobio savršenu plesačicu, a mogli biste ovako usklađeni i na natjecanje', rekao je Dinko.

Elio ih je također nahvalio. 'Iznenađujete nas iz emisije u emisiju. Pitamo se kad ćete kiksati, no to se ni ne naslućuje. Barbara, izgledate i plešete kao španjolska plesačica. Sve je bilo bez greške.'

Mirna i Damir impresionirali su žiri svojim engleskim valcerom.

'Jako sam zadovoljna, to je ples u kojem klizite, a na licima je blaženstvo... Što se može više očekivati od plesa?', bila je oduševljena Milka.

Elio je pohvalio koreografiju i atmosferu: 'Vrlo romantično, pogodili ste esenciju engleskog valcera. Bilo je savršeno. Čestitam!'

Žiri nije štedio na ocjenama te ih je nagradio s tri desetice i jednom devetkom.

Ana Hrvoje popravili su dojam svojim drugim plesom - vatrenom sambom.

'Oduševili ste me emocijama, jako ste se uživjeli. Promjene u plesnim koracima i ritmu trebale bi biti malo bolje, ali ovo je dosad bio najbolji ples koji sam vidio od vas', rekao je Davor.

Kako im ide zahtjevni jive, strogom su žiriju morali pokazati Saša i Marija.

'Krasno je sve skupa izgledalo, bilo je lijepo i proizveli ste dobre vibracije. Niste bili savršeni, ali bili ste vrlo dobri', rekao je Elio dok je Dinko primijetio kako im bolje ide engleski valcer. Ipak, žiri im je dao ukupno 29 bodova, što su bile najlošije ocjene u večerašnjem showu.

Vrućom sambom žiri su naravno ponovno bacili na koljena Barbara - u jednom od svojih najseksi izdanja dosad - i njezin plesni partner Robert.

'Ovaj ples je bio takav da ni ja nemam što reći. Odlično je bilo, a moram reći da se jako malo vidi razlika u tome tko je profesionalac, a tko nije', rekao je Davor. I za ovaj su ples dobili maksimalne ocjene!

Rumba Mirne i Damira bila je na visini zadatka, no Milka nije bila oduševljena.

'Očekivala sam više od vas, bilo je lijepo, no nisam vidjela ono što sam čekala', rekla je. Nakon ocjena plesni su se parovi poredali ovako: Barbara i Robert 4 boda, Mirna i Damir 3 boda, Ana i Hrvoje 2 boda, Saša i Marija 1.

No nakon glasovanja gledatelja show su napustili Ana Begić i Hrvoje Kraševac te ih nećemo vidjeti u finalu ovogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama'.