MAXtv NOVOSTI

Novi kanali u osnovnom paketu

27.05.2009 u 15:47

Bionic
Reading

MAXtv još jednom odlazi korak dalje povećavajući broj kanala u osnovnom paketu. Od sada možete pratiti zbivanja u svijetu uz kanale France 24 i Russia Today

France 24 je utjecajan međunarodni informativni kanal koji prenosi aktualne vijesti iz cijelog svijeta. Pomoću debata, vrednovanja različitosti mišljenja i novinarstva koje propituje stavove, France 24 svjetska zbivanja gleda na moderan način, kroz francusku perspektivu.

S više od 1.000 dopisnika diljem svijeta, France 24 garantira najsvježije novosti iz svakog kutka Zemlje, dok više od 260 novinara predstavlja 35 nacionalnosti pružajući raznolike analize svjetskih zbivanja. Putem MAXtv-a, France 24 pokriva interese poznavatelja i govornika francuskog jezika u Hrvatskoj.

Novost u MAXtv ponudi je i kanal Russia Today, koji pruža gledateljima rusku perspektivu pogleda na svjetska zbivanja. Russia Today se emitira na engleskom jeziku u više od sto zemalja, a ponose se time što u vijesti unose ljudsku stranu priče. Dovoljno u prilog popularnosti ovog kanala govori činjenica da je Russia Today u SAD-u popularnija od kanala BBC America, s čak 11% većom gledanosti, dok u Rusiji nadmašuje informacijske gigante kao što su CNN i Bloomberg.

France 24 i Russia Today gledajte na sljedećim MAXtv kanalima:
707 France 24 (na francuskom)
708 France 24 (na engleskom)
710 Russia Today



Popis MAXtv kanala

Isprobaj MAXtv za 1 kunu